Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

evet hatice noluyo öyle :eek:klava:
kızlar bence bu hafta kimsenin kg su değişmeyecek kimseye de kupa verilmeyecek
ben diyetimi hiç bozmuyom ama hiç kg veriyomuşum gibi gelmiyo :çok üzgünüm:

evet hatice noluyo öyle :eek:klava:
kızlar bence bu hafta kimsenin kg su değişmeyecek kimseye de kupa verilmeyecek
ben diyetimi hiç bozmuyom ama hiç kg veriyomuşum gibi gelmiyo :çok üzgünüm:

canım moralini bozma veriyorsundur sen dikkat ediyorsun çünkü..bu hafta bence kilo veremeyip alanlar kategorisine ben giricem, çünkü ne diyet kaldı ne spor eyvahedigeldismile
sizler olmasanız daha da bozucamda buraya yazıyorum diye yiyemiyorum :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya sporu bende yapamıyorum maalesef :kedi:
ama yaz geliyo birşeyler yapmamız lazım
bu zamana kadar yedik yedik elimize ne geçti hiç birşey
yemesekte ölmeyiz dimi ama olumunekankayizsmile

Ya kızlar hemende ceza veriyosunuz bakıyorumda...Ben de zaten azcık tadımlık yiyeyim fazla kaçmasın diye buraya yazıyorum.yoksa daha çok yerim yaniii.Hem poğaça çok küçüktü onu öğle yemeği saydım pizzadan da bi lokma alacam salata ve ayran yiyeceğim yanında masumum yani:kedi:

Ya kızlar hemende ceza veriyosunuz bakıyorumda...Ben de zaten azcık tadımlık yiyeyim fazla kaçmasın diye buraya yazıyorum.yoksa daha çok yerim yaniii.Hem poğaça çok küçüktü onu öğle yemeği saydım pizzadan da bi lokma alacam salata ve ayran yiyeceğim yanında masumum yani:kedi:

tamam canım kaydirigubbakcemile3

bende şu anda mavi yeşilin tarçınlı bisküvisinden yiyiyorum ama tadını beğenmedim limonlu daha güzel :))))))

kızlaaar bugün eskiden severek giydiğim fakat yanlardan yağlarım ve popom çıkınca uzun zamandır dolabımda öylece duran kotumu giydim vee içinde inanılmaz rahatım bolluklar falan var kalça kısmımda yan taraflarımda düşünebiliyomusunuz bundan tammm 3 hafta önce olmuyo gibiydi bu kot ohaoldumsmile ve şimdi harika duruyo zemuszemus
yaşasın yemek yememek kaydirigubbakcemile5

kızlaaar bugün eskiden severek giydiğim fakat yanlardan yağlarım ve popom çıkınca uzun zamandır dolabımda öylece duran kotumu giydim vee içinde inanılmaz rahatım bolluklar falan var kalça kısmımda yan taraflarımda düşünebiliyomusunuz bundan tammm 3 hafta önce olmuyo gibiydi bu kot ohaoldumsmile ve şimdi harika duruyo zemuszemus
yaşasın yemek yememek kaydirigubbakcemile5

harikasın canımvereliniortak

X