Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım 1 mil az binbirrenk her zaman der 1 saat yapılmalı spor diye o 5 mil yapıyo ben yapamıyorum hala zorlanıyorum bir kaç sefer 4 mil yaptım genelde 2 yada 3 yapıyordum 2 haftadır koşu bandında yapıyordum sporumu ama bunu özlemişim kolay yaptım bana çok eğlenceli geliyor
bence sende dene 1 kaç hafta 1 mil yap sonra arttır mesela

evet istiyorum bende ama bende donuk donuk çıkıyor o yüzden hiç bir şey anlayamıyorum teyzemin kızı bilgisayarına indirip bana cd yapacak

günaydın kızlar..bugün işe gitmedim dr'a gittim.. şu uçuşan polenler beni öldürecek, nefes almam gittikçe zorlaşıyor..çok fazla diyet yapamaıyorum ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum, buraya yzmazsam ipin ucunu iyice kaçırıcam...artık beni idare edin arkadaşlarım mafoldumben
sabah:1 dilim kepekli ekmek
kk peynir
bir tane domates, şekersiz çay

ara:bir bardak limonlu ıhlamur
az önce de bir bardak süt içtim..

ben çok abartırsam beni uyarın olur mu ? zaten zor kilo veriyorum, verdiklerim geri gelmesin :Saruboceq:

canım vermen gereken kilo azaldıkça tabiki zorlaşacak bu çok normal
buraya yazarsan biz uyarırız ama genede zannetmiyorum bu kadar emeği ziyan etmezsin sen

canım alabilen için kolay geçen kilo almak isteyenlerin topigine baktım aman 1 kilo aldım çok sevindim şunu yiyin şöyle aldırır şöyle yapın iyi diye baktım oda zor alamayan için

Selaaam Gençler zemuszemus
Eskisi kadar pek sık giremiyorum ama sizleri unutmadım a.s. Herkes iyi mi? Keyifler nasıl?
Bu arada hemen menümü yazayım. Kahvaltıda ıspanaklı omlet, 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 2 dilim salam ve şekersiz çay. ara öğüne yoğurt ve 1 çubuk grisini düşünüyorum.
Spor (T.Ö.'la fitness) inşallah yapıcam yerimseniben kaydirigubbakcemile2

Bu arada falcıya hiç gittiniz mi? sırnaşık şey Bu hafta gitmeyi düşünüyorum. Yanlış da anlaşılmasın; fallara inanan biri olarak değil de bir merak var geçmişle ilgili ne kadar tutturabileceğine dair. boshayallersmile

slm kızlar bugün yediklerim
sabah 2 dilim ekmek peynir domates yeşil biber ve şekersiz çay
ara canım istemedi
öğle barbunya yemeği ve yoğurt
sanırım akşama yemeğe gidicez ama ben ne yerim bilmiyom kafamçokkarıştı

bugünkü menüm
sabah
1kk peynir
4çeri domates
1 salatalık
4 zeytin
1 kepek ekmek
ara
mate çayı
öğle
z.yağlı brokoli + yoğurt + 1 dilim ekmek
ara elma
akşam
dünden kalan fırın tavuk (derisiz) az pilav salata yağsız (ekmek yok)
elma
spor 1 saat hızlı tempo yürüyüş
2 lt su + sirkeli su + mate çayı

ya bende şekersiz yeşil çay içiyorum günde 1 kere ama zor içiyorum ya
şekersiz olunca çaylardan nefret ettim resmen :)))

ya bende şekersiz yeşil çay içiyorum günde 1 kere ama zor içiyorum ya
şekersiz olunca çaylardan nefret ettim resmen :)))

sana bi tavsiye arkadaşım bende şekersiz asla çay içmem ki diyete başladığımdan beri çay ağzıma sürmedim
yeşil çaya da zaten şeker konulmaz diye biliyorum.şekersiz içemiyorum diyosan burnunu tutup iç sırnaşık şey
valla bak ben sirkeli suyumuda mate çayımıda hep böyle içiyorum ohhh misss :içelim:

X