Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sana bi tavsiye arkadaşım bende şekersiz asla çay içmem ki diyete başladığımdan beri çay ağzıma sürmedim
yeşil çaya da zaten şeker konulmaz diye biliyorum.şekersiz içemiyorum diyosan burnunu tutup iç sırnaşık şey
valla bak ben sirkeli suyumuda mate çayımıda hep böyle içiyorum ohhh misss :içelim:

yaa aşkolsun bende daha parlak bir fikrin var sanmıştım :))

canlar ben yeşil çaya başlamıştım.. şeker ya da bal koymayın ama sakın..bol limonlu yapın.. güzel gidiyo..son 2 haftadır biberiyeyle karıştırıp içiyorum.. gerçekten faydası var tavsiye ederim.. günde 3-4 kupa içiyorum zemuszemus

Selam arkadaşlar nasılsınız bu gün .Ben bu gün
Sabah: kalkar kalkmaz 1 yeşil elma Khvaltıda: 1 dilim kep ekmek,2 zeytin, azcık peynirli yumurta ,domates, salatalık ,1 çatal da peynir yedim.
öğlen 1 küçük poğaça yedim
ara: 1 elma yerim
akşamda pizza var ama azcık tadımlık yiyeceğim buraya yazınca fazlasını yiyemem zaten ve salata ,ayran falan yerim
artı ,yeşil çay ve yemeklerden önce sirkeli su içiyorum kızlar bu gün spor yapamadım

canlar ben yeşil çaya başlamıştım.. şeker ya da bal koymayın ama sakın..bol limonlu yapın.. güzel gidiyo..son 2 haftadır biberiyeyle karıştırıp içiyorum.. gerçekten faydası var tavsiye ederim.. günde 3-4 kupa içiyorum zemuszemus

biberiye yağımı karıştırıyosun cnm

sabah:1 dilim kepekli ekmek
kk peynir
bir tane domates, şekersiz çay

ara:bir bardak limonlu ıhlamur
az önce de bir bardak süt içtim

öğle:6-7 kaşık mantı yedim ama üzerinde tereyağ yoktu aklinialirimsmile

ara:1 bardak portakal suyu, 1 yeşil elma (hasta olduğum için meyveye biraz ağırlık verdim bunlardan birşey olmaz sanırım dimi bilmiyorumkismile )

akşam yemeğe davetliyim kızlar, artık önüme ne koyarlarsa hepsinden az az yiycem..ama canımı en çok sıkanda ben saat 6'dan sonra birşey yemiyorum bugün düzenim bozulucak kafamçokkarıştı

X