- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.921
ben diyetteyim olmaz diyetim bitince yaparım de :dance:
:roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben diyetteyim olmaz diyetim bitince yaparım de :dance:
meslek icabı canım aslen antalyalıyım sen konya merkezdemisin
kızlaaar bugün eskiden severek giydiğim fakat yanlardan yağlarım ve popom çıkınca uzun zamandır dolabımda öylece duran kotumu giydim vee içinde inanılmaz rahatım bolluklar falan var kalça kısmımda yan taraflarımda düşünebiliyomusunuz bundan tammm 3 hafta önce olmuyo gibiydi bu kot ohaoldumsmile ve şimdi harika duruyo zemuszemus
yaşasın yemek yememek kaydirigubbakcemile5
kızlar akşama arkadaşlarla beraber kebabçıya gidicez ve ben napıcam bilmiyom.büyük olasılık dayanamayıp yicem ve pişman olucam
kızlar akşama arkadaşlarla beraber kebabçıya gidicez ve ben napıcam bilmiyom.büyük olasılık dayanamayıp yicem ve pişman olucam
Evet ama biz kadınların hedefi bitmez 57 olunca da55 olmak isterim ben:))
Tebrik ederim çiğdem sen sporda yapıyor musun
Ya en kötüsüde bu işte diyet yapmamı hiç istemiyor.beni caydırıyor sürekli...napacam bilmiyorum kemiklerin çiktı deyip duruyor sizin eşler de aynı mı
elimden geldiğince ve fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum...yüzmeye de başlicam haftaya bütün yağlarıma elvedaa :gitme: :sm_cool:
canım dalga geçmezler mi hiç, en büyük eğlenceleri biziz ama ben hiiiççç takmıyorum :umursamaz: benim eşim şuan g.doğuda yedeksubay olarak askerliğini yapıyor, mayısta izin kullanıp yanıma gelicek...dediği şey sen yap canım yap, şimdi hiçbir şey yeme nasılsa ben gelince verdiğin o 3 kiloyu 4 kilo olarak geri alacaksın diyor bakalım napıcaz :uhm:
inci,eylül ve iki hatice bunlar sizin gerçek isimleriniz mi
canım dalga geçmezler mi hiç, en büyük eğlenceleri biziz ama ben hiiiççç takmıyorum :umursamaz: benim eşim şuan g.doğuda yedeksubay olarak askerliğini yapıyor, mayısta izin kullanıp yanıma gelicek...dediği şey sen yap canım yap, şimdi hiçbir şey yeme nasılsa ben gelince verdiğin o 3 kiloyu 4 kilo olarak geri alacaksın diyor bakalım napıcaz :uhm:
oyelken cim sen neler yediğini yazıyomusun ? içtiğin su miktarını spor falan
kızlar benim eşimde diyet yapmam taraftarı değil çünkü biliyoki zayıflayınca daha da alımlı olcam-olcaz zemuszemus....çekemiyolar bayanssulusmile
evet canım gerçek ismim.
canım sen yalnız mı kalıyorsun ?
Evet merkezdeyim bende aslen mersinliyim eşim konyalı oda senin gibi öğretmen
evet canım..annemler ve eşimin ailesi de izmir'de..bazen evimde kalıyorum, bazen annemde bazen kayınvalidemlerde...göçebe hayatı yaşıyorum diyebilirim gamyoncuiremsu