Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlaaar bugün eskiden severek giydiğim fakat yanlardan yağlarım ve popom çıkınca uzun zamandır dolabımda öylece duran kotumu giydim vee içinde inanılmaz rahatım bolluklar falan var kalça kısmımda yan taraflarımda düşünebiliyomusunuz bundan tammm 3 hafta önce olmuyo gibiydi bu kot ohaoldumsmile ve şimdi harika duruyo zemuszemus
yaşasın yemek yememek kaydirigubbakcemile5

tebrik ederim canım yaa ne güzell alkisalkisalkis

Ya en kötüsüde bu işte diyet yapmamı hiç istemiyor.beni caydırıyor sürekli...napacam bilmiyorum kemiklerin çiktı deyip duruyor sizin eşler de aynı mı

canım dalga geçmezler mi hiç, en büyük eğlenceleri biziz ama ben hiiiççç takmıyorum :umursamaz: benim eşim şuan g.doğuda yedeksubay olarak askerliğini yapıyor, mayısta izin kullanıp yanıma gelicek...dediği şey sen yap canım yap, şimdi hiçbir şey yeme nasılsa ben gelince verdiğin o 3 kiloyu 4 kilo olarak geri alacaksın diyor bakalım napıcaz :uhm:

canım dalga geçmezler mi hiç, en büyük eğlenceleri biziz ama ben hiiiççç takmıyorum :umursamaz: benim eşim şuan g.doğuda yedeksubay olarak askerliğini yapıyor, mayısta izin kullanıp yanıma gelicek...dediği şey sen yap canım yap, şimdi hiçbir şey yeme nasılsa ben gelince verdiğin o 3 kiloyu 4 kilo olarak geri alacaksın diyor bakalım napıcaz :uhm:

canım sen yalnız mı kalıyorsun ?

kızlar benim eşimde diyet yapmam taraftarı değil çünkü biliyoki zayıflayınca daha da alımlı olcam-olcaz zemuszemus....çekemiyolar bayanssulusmile

oyelken cim sen neler yediğini yazıyomusun ? içtiğin su miktarını spor falan

cnm ben herzaman aynıyım sabahları 2 dilim kep ekmeği arası peynir
öğlende işte olduğum için çorba ve çıkan yemek güzelse sebze yemeği güzel değilse yemiyorum bugün 2 tane köfte yedim
yeşil çay içtim şekersiz şimdide diyet bisküvi yedim 1-2 tane
akşam ne yicem bilmiyorum

X