- 18 Aralık 2023
- 62
- 14
- 3
- 25
- Konu Sahibi Kubra Seker
Evet düşük 3 ay kulandım bıraktımDüşük doz değilmi sizinki de .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet düşük 3 ay kulandım bıraktımDüşük doz değilmi sizinki de .
Teşekkür ederimEvet düşük 3 ay kulandım bıraktım
Ben bunu kürtaj olduktan sonra yaşadım. Mr falan çekildi temiz çıktı. Öyle baş dönmeleri yaşıyodum ki korkunçtu. Günlerce yataktan kalkmadım. Sonra vertigo dediler ilaç kullandım azaldı ama geçmedi. 1.5 sene oldu. Ondan sonra yine doktorlara gittim. Baş dönmesi yanında ağrı uyuşukluk garip garip hisler var başımda. Ve dengem asla yok. Vertigoda değilmiş tamamen psikolojik dendi. Hala çekiyorum resmen bununla yaşamayı kabullendim
Merhaba aynı seylerı bende yasadım gıtmedıgım bolum kalmadı pskolojık dedıler 1 aydır pskıyatrı ilacları kullanıyorum en azndn basmdakı agrışar gıttı denge problemı devam edıyor amaGittim gittim devlet hastanesinden tutun özel hastanesine kadar. Mr eeg ilaçlı mr hepsini çektirdim. Temiz çıktı
Benimde öyle malesef ilaç kullanmaya başladım, korkularım bide baş ağrım hafifledi ama denge kaybım devam neden yaşıyorum bilmiyorumMerhaba aynı seylerı bende yasadım gıtmedıgım bolum kalmadı pskolojık dedıler 1 aydır pskıyatrı ilacları kullanıyorum en azndn basmdakı agrışar gıttı denge problemı devam edıyor ama