- 18 Aralık 2023
- 62
- 14
- 3
- 25
- Konu Sahibi Kubra Seker
Merhaba arkadaşlar öncelikle merhaba herkese, 6 buçuk ay önce doğum yaptım sezeryan ile. Doğumdan 40 gün sonra ani baş dönmesi yaşadım bayılacak gibi oldum. Çok korktum bebekle tek olduğum için. Ardından bu dönmeleri devam etti sürekli düşecek gibi oluyordum. Yemeden içmeden kesildim. Yerini saçma sapan korkular aldı. 2 ay çocuğuma bile bakamadım sütüm kesildi. Ardından baş ağrısı eşlik etti. Böyle kafamı sıkıştırıyorlar sanki. Göz kapaklarıma kadar ağırlık çöküyor. Hayata adapte olamıyorum dışarı tek çıkamaz oldum. Gitmediğim doktor bölüm kalmadı hepsi temiz ama ben fiziksel olarak hiç iyi hissetmiyorum elim ayağım titriyor sürekli dengem kayıyor sanki düşecek gibi oluyorum hep. Çocuğum 6 buçuk aylık oldu. İlk dönemlere göre biraz daha iyiyim en azından evladıma kendim bakabiliyorum ancak baş ağrım gözlerimdekş ağırlık denge kaybı el ayak titremesi hala devam ediyor. Psikolojik dediler ilaç da kullanmaya başladım. Benimle aynı durumda olan var mı. Bi doğum veya lohusalık bir insanı bunca zaman kötü edebilir mi. Kafayo yşcem noktaya geldim nereye gideceğimi şaşırdım