Deneyimlerinize ihtiyacım var!

o değil de benim merak ettiğim ilişkiyi siz yaşayıp, detayları siz bilirken buraya çok basit bir soruya bile cevap verme konusunda akıl istemek için geliyorsanız bence oturup bir düşünün benim muhakeme yeteneğim var mı diye.

Bilinmedik konularda akıl almak tamamda böyle konularda bile ne yapacağınızı bilmiyorsanız sizinle ilişki yaşayan insanın işi de zor yani
Sizin görüşünüz bir şey diyemem.
Insan bazen ne yapacağını bildiğinde bile, bunu destekler yapıda sözler duymak ister. En azından benim için böyle bu.
Ve bu ilişkimle ilgili birçok konu açmıştım. Yani sık olarak forumda takılan birçok üyenin yorumlarına bakarsanız detaylara hakimler.

Merhaba hanımlar,

3 hafta önce beni aldattığını düşündüğüm için sevgilimden ayrıldım. O da beni aldatmadığını ama o kızın çok farklı olduğunu, ona yüz vermediğini vs söylemişti.

Bir süre önce hastanelik olmuştu ve raporunu bana atmıştı. Ben yanıt vermeyince umursamadın yazmıştı. Ertesi günde o kıza bundan asla bahsetme lütfen gibi gibi mesajlar atmıştı.

Her neyse yarım saat önce 'Nasılsın' diye mesaj atmış.

Sizce hiç takılmamak mı canını yakar yani bu durumda mesajını okuyup yanıt vermeyeceğim ya da kuru kuru soğuk bir şekilde 'İyiyim' mi yazsam? Gerçi en mantıklı olan yanıt vermemek gibi duruyor.
Kız çok farklıymış, ona yüz vermiyormuş, asla olmaz demiş; ilişkimiz süresince benim hiç değerimi bilmedi. Şimdi de benim nasıl yüz vermediğimi görsün diyorum.

Sizin tavsiyeniz ne kızlar? Ne yapayım? Teşekkür ederim şimdiden :KK200:

Hastane raporu attı ve cevap vermedin sonra umursamadın dedi yine sessiz mi kaldin:KK14: kral bu hangi seviye coolluk bayıldım sana:KK50:

X