- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bitmiyordu konuları bitmiyordu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz affetmeyi, barışmayı mı düşünüyorsunuz onu bir deyin hele :) Yani kendinizi mi ikna etmeye çalışıyorsunuz?
Sizi aldatan basit kişilikli bir adama cevap mı vereceksiniz bir de.
O kız farklıymış ama aldatmamış'mış. Buna inanıyor musun?
çok teşekkür ederim ne güzel de anlatmışsınız :)
aldatıp aldatmadığını dahi öğrenmeye gerek yokmuş, konu sahibi kendinize birazcık değer veriyorsanız hiç cevap vermezsiniz, gerçekten kendinize değer veriyorsanız tepkili bir mesajla aranızdaki bütün bağı kopartırsınız.
sevgiler
O çok farklıymış.ben mi yanlış anlamışım ya ... adam size o çok farklı yüz vermedi mi dedi? öyle dediyse resmen size hakaret etmiş
O çok farklıymış.
Yüz vermiyormuş, muhtemelen konuştuğu başka biri varmış, ona asla olmaz demiş ve arkadaşı olarak gördüğünü söylemiş.
Forumda, kurallara uyduğum sürece istediğim şeyle ilgili konu açabilirim.Bitmiyordu konuları bitmiyordu...
ben mi yanlış anlamışım ya ... adam size o çok farklı yüz vermedi mi dedi? öyle dediyse resmen size hakaret etmiş
Hm hm. Ben senin boş konuna takılmam tamam ama sende seni boynuzlamış birine takacak kadar boş yaşama lütfen :)Forumda, kurallara uyduğum sürece istediğim şeyle ilgili konu açabilirim.
Siz okuyup, yorum yapma zorunluluğunda değilsiniz.
Sosyal medyada denk geldiğiniz insanları takacak kadar boş bir hayat yaşamayın lütfen :)
Nasıl olayım iyiyim. Bir arkadaşımla dışardayım şimdi yaZamam. Beni eve bıraksın dönerim sana müsait olursam der ve dönmezdim :))Merhaba hanımlar,
3 hafta önce beni aldattığını düşündüğüm için sevgilimden ayrıldım. O da beni aldatmadığını ama o kızın çok farklı olduğunu, ona yüz vermediğini vs söylemişti.
Bir süre önce hastanelik olmuştu ve raporunu bana atmıştı. Ben yanıt vermeyince umursamadın yazmıştı. Ertesi günde o kıza bundan asla bahsetme lütfen gibi gibi mesajlar atmıştı.
Her neyse yarım saat önce 'Nasılsın' diye mesaj atmış.
Sizce hiç takılmamak mı canını yakar yani bu durumda mesajını okuyup yanıt vermeyeceğim ya da kuru kuru soğuk bir şekilde 'İyiyim' mi yazsam? Gerçi en mantıklı olan yanıt vermemek gibi duruyor.
Kız çok farklıymış, ona yüz vermiyormuş, asla olmaz demiş; ilişkimiz süresince benim hiç değerimi bilmedi. Şimdi de benim nasıl yüz vermediğimi görsün diyorum.
Sizin tavsiyeniz ne kızlar? Ne yapayım? Teşekkür ederim şimdiden
Takmak böyle olmaz tatlım. Bir soru sordum diye takmış olmuyorum :) Muhtemelen kısa bir süre sonra anne olacak birinin, bir insanın bile bile canını acitmaya çalışması.. Umarım bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Hm hm. Ben senin boş konuna takılmam tamam ama sende seni boynuzlamış birine takacak kadar boş yaşama lütfen :)
Hiç cvp vermeyinMerhaba hanımlar,
3 hafta önce beni aldattığını düşündüğüm için sevgilimden ayrıldım. O da beni aldatmadığını ama o kızın çok farklı olduğunu, ona yüz vermediğini vs söylemişti.
Bir süre önce hastanelik olmuştu ve raporunu bana atmıştı. Ben yanıt vermeyince umursamadın yazmıştı. Ertesi günde o kıza bundan asla bahsetme lütfen gibi gibi mesajlar atmıştı.
Her neyse yarım saat önce 'Nasılsın' diye mesaj atmış.
Sizce hiç takılmamak mı canını yakar yani bu durumda mesajını okuyup yanıt vermeyeceğim ya da kuru kuru soğuk bir şekilde 'İyiyim' mi yazsam? Gerçi en mantıklı olan yanıt vermemek gibi duruyor.
Kız çok farklıymış, ona yüz vermiyormuş, asla olmaz demiş; ilişkimiz süresince benim hiç değerimi bilmedi. Şimdi de benim nasıl yüz vermediğimi görsün diyorum.
Sizin tavsiyeniz ne kızlar? Ne yapayım? Teşekkür ederim şimdiden
Muhtemelen şu oldu; benim önceki elemanla aşırı tutkulu durumumuzu biliyor. Onunla bağı bu kadar kolay koparmamı yediremedi.Tabii ki hiç cevap verme.
O arada yoklamak istemiştir. Sizin için değil,boşta kalırsa 'takilmak' için. Yedekte de dursun öyle,irtibatı koparmayalim diye
Bence yazma birşey. Ama ben olsam dayanamaz orta parmak emojisi gonderirdim
Valla yedi yıllık kadınlar kulübü üyeliği, 27 yıllık hayat deneyimi, cok farklı ortamlara girip herkesin 'içini döktüğü kiz' olduğumdan mütevellit onlarca böyle olay duydum-gordum.Muhtemelen şu oldu; benim önceki elemanla aşırı tutkulu durumumuzu biliyor. Onunla bağı bu kadar kolay koparmamı yediremedi.
Bak hala burdayım, unutma beni diye hatırlatma, nabız yoklama amaçlı yazmıştır.
Tatlım aslında kızla aralarında bir mevzu yok. Kız buna yüz vermiyor.Valla yedi yıllık kadınlar kulübü üyeliği, 27 yıllık hayat deneyimi, cok farklı ortamlara girip herkesin 'içini döktüğü kiz' olduğumdan mütevellit onlarca böyle olay duydum-gordum.
Adamın tek amacı kendini hatırlatmak.
Eski sevgililer yapıyorlar bunu ki zamanı gelince cok da boşta kalmamak için.
Şimdi yazmasa, üç ay sonra yazmasa... Atıyorum on ay sonra kızdan ayrıldığında yazsa belki 'hass oradan' diceksiniz. Ama işte arada kendini hatirlatiyor ki yalnız kaldığında ya da sizinle birşeyler yaşamak istediğinde kapınızi çalacak yüzü olsun.
Aslında o kadar açık ve net ki.
Ama siz şu an goremiyorsunuz.
Bence kimsenin sizi yedekte tutmasına izin vermeyin. İlle cevap vereceğim,iki medeni insanız falan diyorsanız da geçen seyehat etmiştiniz. Onun ne kadar harika geçtiğini, harika biriyle tanistiginizi ve çok yakında tekrar gideceğinizi yazın. "Eskiden sana sinirliydim ama anladım ki herşeyde bir hayır varmış. Gerçekten artık sana karşı bir kızgınlığım yok, çok mutluyum. Allah yolunu açık etsin " diyebilirsin^^