Deneyimlerinize ihtiyacım var!

Siz affetmeyi, barışmayı mı düşünüyorsunuz onu bir deyin hele :) Yani kendinizi mi ikna etmeye çalışıyorsunuz?

Sizi aldatan basit kişilikli bir adama cevap mı vereceksiniz bir de.
O kız farklıymış ama aldatmamış'mış. Buna inanıyor musun?

Teşekkür ederim güzel yorumlariniz için.
Asla hayatıma geri girmeyecek. Kendime böyle bir saygısızlık yapmam.
Mesajı görür görmez olayın sıcaklığıyla konuyu açıverdim. Vermeyeceğim yanıt.

ben mi yanlış anlamışım ya ... adam size o çok farklı yüz vermedi mi dedi? öyle dediyse resmen size hakaret etmiş
O çok farklıymış.
Yüz vermiyormuş, muhtemelen konuştuğu başka biri varmış, ona asla olmaz demiş ve arkadaşı olarak gördüğünü söylemiş.

Hm hm. Ben senin boş konuna takılmam tamam ama sende seni boynuzlamış birine takacak kadar boş yaşama lütfen :)

Nasıl olayım iyiyim. Bir arkadaşımla dışardayım şimdi yaZamam. Beni eve bıraksın dönerim sana müsait olursam der ve dönmezdim :))

Hm hm. Ben senin boş konuna takılmam tamam ama sende seni boynuzlamış birine takacak kadar boş yaşama lütfen :)
Takmak böyle olmaz tatlım. Bir soru sordum diye takmış olmuyorum :) Muhtemelen kısa bir süre sonra anne olacak birinin, bir insanın bile bile canını acitmaya çalışması.. Umarım bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Son düzenleme:
Tabii ki hiç cevap verme.
O arada yoklamak istemiştir. Sizin için değil,boşta kalırsa 'takilmak' için. Yedekte de dursun öyle,irtibatı koparmayalim diye
Bence yazma birşey. Ama ben olsam dayanamaz orta parmak emojisi gonderirdim

Hiç cvp vermeyin

Muhtemelen şu oldu; benim önceki elemanla aşırı tutkulu durumumuzu biliyor. Onunla bağı bu kadar kolay koparmamı yediremedi.
Bak hala burdayım, unutma beni diye hatırlatma, nabız yoklama amaçlı yazmıştır dediginiz gibi.

Valla yedi yıllık kadınlar kulübü üyeliği, 27 yıllık hayat deneyimi, cok farklı ortamlara girip herkesin 'içini döktüğü kiz' olduğumdan mütevellit onlarca böyle olay duydum-gordum.
Adamın tek amacı kendini hatırlatmak.
Eski sevgililer yapıyorlar bunu ki zamanı gelince cok da boşta kalmamak için.
Şimdi yazmasa, üç ay sonra yazmasa... Atıyorum on ay sonra kızdan ayrıldığında yazsa belki 'hass oradan' diceksiniz. Ama işte arada kendini hatirlatiyor ki yalnız kaldığında ya da sizinle birşeyler yaşamak istediğinde kapınızi çalacak yüzü olsun.
Aslında o kadar açık ve net ki.
Ama siz şu an goremiyorsunuz.
Bence kimsenin sizi yedekte tutmasına izin vermeyin. İlle cevap vereceğim,iki medeni insanız falan diyorsanız da geçen seyehat etmiştiniz. Onun ne kadar harika geçtiğini, harika biriyle tanistiginizi ve çok yakında tekrar gideceğinizi yazın. "Eskiden sana sinirliydim ama anladım ki herşeyde bir hayır varmış. Gerçekten artık sana karşı bir kızgınlığım yok, çok mutluyum. Allah yolunu açık etsin " diyebilirsin^^

Tatlım aslında kızla aralarında bir mevzu yok. Kız buna yüz vermiyor.
Zaten önceden bu çocuğa kızgındım ama şimdi kızmıyorum. Çünkü öbür çocukla olan tutkulu durumumu biliyor. Bizzat tanık oldu. Boynundaki morluğa kadar. Belki ilk zamanlar bunları kafaya takmam dedi ama ilişki boyunca üstesinden gelemeyeceğini anladı.
Zaten şüpheleri vardı. Sürekli o eski çocukla buluşmamdan endişe ederdi. Eski çocuk da bayağı taştı yani, bu ise aşağılamak için soylemiyorum- ileri derece kilo problemi var. Is yerine geldiğinde bile iş arkadaşlarım bu seni nasıl tavladı falan demişlerdi.

Hayırdır neden cevap vermiyorsun insan gibi bir şey sordum yazmış şimdi de

o değil de benim merak ettiğim ilişkiyi siz yaşayıp, detayları siz bilirken buraya çok basit bir soruya bile cevap verme konusunda akıl istemek için geliyorsanız bence oturup bir düşünün benim muhakeme yeteneğim var mı diye.

Bilinmedik konularda akıl almak tamamda böyle konularda bile ne yapacağınızı bilmiyorsanız sizinle ilişki yaşayan insanın işi de zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…