Deneyimlerinize ihtiyacım var!

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhaba hanımlar,

3 hafta önce beni aldattığını düşündüğüm için sevgilimden ayrıldım. O da beni aldatmadığını ama o kızın çok farklı olduğunu, ona yüz vermediğini vs söylemişti.

Bir süre önce hastanelik olmuştu ve raporunu bana atmıştı. Ben yanıt vermeyince umursamadın yazmıştı. Ertesi günde o kıza bundan asla bahsetme lütfen gibi gibi mesajlar atmıştı.

Her neyse yarım saat önce 'Nasılsın' diye mesaj atmış.

Sizce hiç takılmamak mı canını yakar yani bu durumda mesajını okuyup yanıt vermeyeceğim ya da kuru kuru soğuk bir şekilde 'İyiyim' mi yazsam? Gerçi en mantıklı olan yanıt vermemek gibi duruyor.
Kız çok farklıymış, ona yüz vermiyormuş, asla olmaz demiş; ilişkimiz süresince benim hiç değerimi bilmedi. Şimdi de benim nasıl yüz vermediğimi görsün diyorum.

Sizin tavsiyeniz ne kızlar? Ne yapayım? Teşekkür ederim şimdiden :KK200:

Aldattığından eminseniz basın engeli geçin.
Bir gün 2014 yılındaki bir tweetini hem instagram hem de wp durumunda paylaştı. Daha önce hiç wp durumu paylaştığını görmemiştim. Hatta kimlerin baktığını görmek için okundu bildirimini açtı.
Sonra ben bir şekilde denk geldim ki o gün o kız onun bu tweetini beğenmiş. Kız da önceden hoşlandığı biri.
Dediğine göre durumları gördükten sonra beğenmiş kız ama keriz yerine koymaya çalışıyor gibi geldi.

Bir gün 2014 yılındaki bir tweetini hem instagram hem de wp durumunda paylaştı. Daha önce hiç wp durumu paylaştığını görmemiştim. Hatta kimlerin baktığını görmek için okundu bildirimini açtı.
Sonra ben bir şekilde denk geldim ki o gün o kız onun bu tweetini beğenmiş. Kız da önceden hoşlandığı biri.
Dediğine göre durumları gördükten sonra beğenmiş kız ama keriz yerine koymaya çalışıyor gibi geldi.
Siz affetmeyi, barışmayı mı düşünüyorsunuz onu bir deyin hele :) Yani kendinizi mi ikna etmeye çalışıyorsunuz?

yani kız tweeti beğendi sadece öyle mi? ortada gerçekten bir aldatma var mı anlayamadım açıkçası

yani kız tweeti beğendi sadece öyle mi? ortada gerçekten bir aldatma var mı anlayamadım açıkçası
Aldatmaya gelene kadar adamın elle tutulur tarafı yoktu ki.

Adam konu sahibine güvenmeyip onu eski sevgilisiyle görüşmekle suçluyordu.
Borçları vardı, umursamıyordu, her gece arkadaşlarıylaydı. Konu sahibi para hesabı yapamıyor, sorumsuz diyordu.
Konu sahibi annesiyle tartışıp gece vakti dışarı çıktığında adama mesaj atmıştı da adam o gece arkadaşlarıyla dışarı çıkıp şarjı az olduğu için konu sahibini aramamayı tercih etmişti.
Konu sahibi ayrılırsa daha huzurlu olacağını ama ayrılmaktan korktuğunu söylüyordu.
Sonra adamın aldatıp aldatmadığı mevzuları çıktı da öyle ayrılabildi.

Şimdi de bu adam mesaj attı diye ne desem diye düşünüyor.

Sizi aldatan basit kişilikli bir adama cevap mı vereceksiniz bir de.
O kız farklıymış ama aldatmamış'mış. Buna inanıyor musun?

Aldatmaya gelene kadar adamın elle tutulur tarafı yoktu ki.

Adam konu sahibine güvenmeyip onu eski sevgilisiyle görüşmekle suçluyordu.
Borçları vardı, umursamıyordu, her gece arkadaşlarıylaydı. Konu sahibi para hesabı yapamıyor, sorumsuz diyordu.
Konu sahibi annesiyle tartışıp gece vakti dışarı çıktığında adama mesaj atmıştı da adam o gece arkadaşlarıyla dışarı çıkıp şarjı az olduğu için konu sahibini aramamayı tercih etmişti.
Konu sahibi ayrılırsa daha huzurlu olacağını ama ayrılmaktan korktuğunu söylüyordu.
Sonra adamın aldatıp aldatmadığı mevzuları çıktı da öyle ayrılabildi.

Şimdi de bu adam mesaj attı diye ne desem diye düşünüyor.

çok teşekkür ederim ne güzel de anlatmışsınız :)

aldatıp aldatmadığını dahi öğrenmeye gerek yokmuş, konu sahibi kendinize birazcık değer veriyorsanız hiç cevap vermezsiniz, gerçekten kendinize değer veriyorsanız tepkili bir mesajla aranızdaki bütün bağı kopartırsınız.

sevgiler

X