Bana sorsan söylerdim, katilmadi diyeHak ettin sen bu beğenmedimi. Kaç kez kurabiye konusuna gittim geldim
Dedim işte sunum tahtasından dolayı öyle dedim diyeİnsan benim sunumu mu tanır şak diye sen yoksun der
Yemin et?Bana sorsan söylerdim, katilmadi diye
Demiyor nevoş operasyon geçirdi(ameliyat oldu) nasıl yapsın kurabiyeBana sorsan söylerdim, katilmadi diye
Niye o kaldı aklında? Hiç de hak etmemişti halbuki.Hangisi senindi? Gerçi soruyorum ama aklımda sadece Zekta'nın kurabiyesi kaldı
Kendime efsane bir kek buldum kesin birinciyim
Haberim yoktu ki amaDemiyor nevoş operasyon geçirdi(ameliyat oldu) nasıl yapsın kurabiye
Haberim yoktu der şimdiDemiyor nevoş operasyon geçirdi(ameliyat oldu) nasıl yapsın kurabiye
Dedim benHaberim yoktu ki amaGeçmiş olsun,şimdi nasılsın? Şikayetlerin azaldı mı
Kim nerede ne olmuş yavAntepli hale işte
Ne yani yöresel ve tatlı üstadı marjinal sunum yapamaz mıBen chesecake sunumlu kek demedim orjinal, marjinal, yaratıcı bir sunum geliyor dedim
Çünkü ilk sıradaydıNiye o kaldı aklında? Hiç de hak etmemişti halbuki.
YAPAMAZNe yani yöresel ve tatlı üstadı marjinal sunum yapamaz mı
Marjinal,orijinal,ütopik,uzaysal bir sunum yapmışsın da ondan bahsediyordu(!) nevoşKim nerede ne olmuş yav
Sağ ol canımHaberim yoktu ki amaGeçmiş olsun,şimdi nasılsın? Şikayetlerin azaldı mı
Yapamaz tarzı değilNe yani yöresel ve tatlı üstadı marjinal sunum yapamaz mı
Dikkatli olmaya çalış lütfen. İnşallah en kısa sürede tamamen iyileşirsin.Sağ ol canım
Bu ay kanama çok uzun sürdü. Aslında benim hatam oldu ağır bir şey taşıdım.Ağır derken 10 kiloSonra elime 3 kilo poşet alsam yeniden başladı.
Ağrım hafifledi daha az parol alıyorum
Doktor 3 ile 6 ay arasında toparlayacak dedi.
Bahanesi hazırHaberim yoktu der şimdi
İnşallah canımDikkatli olmaya çalış lütfen. İnşallah en kısa sürede tamamen iyileşirsin.