Bizde üzüldük şuvan çok hem deeeğğEvet kardeşimle ikisi çok dalga geçiyorlar benimle gariban diyeof ya kendime üzüldüm lan şuan
Ev sahibim çok güzel çarptı sagolsun, ama ben yine inanırım kesinÇarparlarzaman kötü
Ya ,insallah gönlünüze göre sonuçlanır canım, zor işler, hele bu zamanda.Ev sahibim çok güzel çarptı sagolsun, ama ben yine inanırım kesin
Başlarda çok kahroldum jennam ağla ağla evde, sonra kp vefat edince kendime geldim. Allaha havale ettim artık mahkemeyi kaybetsemde Allah sorar diyorumYa ,insallah gönlünüze göre sonuçlanır canım, zor işler, hele bu zamanda.
En güzeli Allaha bırakmak zaten ,Allah sorsun hesabınıBaşlarda çok kahroldum jennam ağla ağla evde, sonra kp vefat edince kendime geldim. Allaha havale ettim artık mahkemeyi kaybetsemde Allah sorar diyorum
O zaman niye her yerde reklam yapıyorsunuz dimi
Adamı iyi kandırmışsınBen kendimi hep cin gibi sanıyordum ama kocamda hep derdiki sen çok gariban ve safsın, adam haklıymış
Rabbim feraha çıkarsın. En güzeli Allah 'a bırakmakBaşlarda çok kahroldum jennam ağla ağla evde, sonra kp vefat edince kendime geldim. Allaha havale ettim artık mahkemeyi kaybetsemde Allah sorar diyorum
Bir kapı kapanır bir kapı açılır kuzum, o insanlar hesabını versinBaşlarda çok kahroldum jennam ağla ağla evde, sonra kp vefat edince kendime geldim. Allaha havale ettim artık mahkemeyi kaybetsemde Allah sorar diyorum
Demekki ondada var biraz saflık jsgsjsAdamı iyi kandırmışsın
Afiyet olsun ablacığım
Çok sağol mavişim,baharatlarıda ayarladım kendimize göre çok güzel oldu.Afiyet olsun ablacığımRica ederim
Evet yapabilirsinizPeki kekin üzerini parça çikolata, ceviz badem gibi kuruyemişlerle veya meyveyle süsleyebilir miyiz?
Ay ben süsleme yasak sanıyordum da
Meyve, kuruyemişlerle süsleyebilir. Ama sos, akışkan şeyler yasakAy ben süsleme yasak sanıyordum da
Bu süs mü kiAy ben süsleme yasak sanıyordum da