Etli, nohutlu aşko
Bamya etli ve nohutlu olmazsa İskenderi tercih ederim galiba
Öyle dedinİftiraaaa
İki çatal alır bırakır aşkoDüzeliyor bu kız
Ama o bana inandı,siz güldünüzÖyle dedin
O da doğru asko,en iyisi bamya yesin,daha az acıtır beniİki çatal alır bırakır aşko
Ama kandırdın kızıAma o bana inandı,siz güldünüz
İskender diyarından Jenna16 Jabbar!O da doğru asko,en iyisi bamya yesin,daha az acıtır beni
Ben hariç herkesi seviyorSeni de seviyorum Pikaçu
KanmasaydıAma kandırdın kızı
Hemsirecik iyi kızdı, ama bir kusuru vardı,insanlara fazla güveniyorduKanmasaydı
Sen hariç olur mu hiç, Jabbar'ım benim. Seni de seviyorum hatta topikteki herrrrkişleri seviyorum,değer veriyorum.Ben hariç herkesi seviyor
Ben kendimi hep cin gibi sanıyordum ama kocamda hep derdiki sen çok gariban ve safsın, adam haklıymışHemsirecik iyi kızdı, ama bir kusuru vardı,insanlara fazla güveniyordu
Çünkü analıkBak seni nasıl tanıyorum
Gariban mı? HahahahahahahBen kendimi hep cin gibi sanıyordum ama kocamda hep derdiki sen çok gariban ve safsın, adam haklıymış
O zaman tamamSen hariç olur mu hiç, Jabbar'ım benim. Seni de seviyorum hatta topikteki herrrrkişleri seviyorum,değer veriyorum.
ÇarparlarBen kendimi hep cin gibi sanıyordum ama kocamda hep derdiki sen çok gariban ve safsın, adam haklıymış
Evet kardeşimle ikisi çok dalga geçiyorlar benimle gariban diyeGariban mı? Hahahahahahah