Ben şokMumbarı bende severim ya
Yok canım o yıkarken çok işlem görüyor.Ben ablamda kalırken yemiştim,eltisi yapmış bize de vermişti. İlginç ama asla kötü bir koku kötü bir tat yoktu,aksine lezzetliydi.
Aa kolay gelsin aşkom,hepsi iyi çıksın inşallahİyiyim aşkom hastaneye geldim. Dahiliye rutin tahlil yaptırayım dedim
Sen nasılsın
İnşallah aşkom demiri merak ediyorum acaba yükseldi miAa kolay gelsin aşkom,hepsi iyi çıksın inşallah
Ben de iyiyim şükür
Onun temizle kısmı zormuş biraz,hazır temiz alıyorlar onlarda evde gene uğraşme kısmı var.Ben doldurmasını biliyorum ama hiç yalnız yapmadım. Eşim sevmiyor. Ondan pek yanaşmıyor. Ama mutlaka yapacağım
Güzel yapılırsa yeniyor oda.Mumbarı bende severim ya
Kokusu filan yoktu öyle rahat yeniyorBen ablamda kalırken yemiştim,eltisi yapmış bize de vermişti. İlginç ama asla kötü bir koku kötü bir tat yoktu,aksine lezzetliydi.
Güzel sonuçların olsun bitanem .İnşallah aşkom demiri merak ediyorum acaba yükseldi mi
Allah iyilik versin aşkom
İnan bende şokBen şok
Abla inşallah yükselmiştirİnşallah aşkom demiri merak ediyorum acaba yükseldi mi
Allah iyilik versin aşkom
Ya bi git işine sen bizimle dalga geçiyorsun ha.Mumbarı bende severim ya
Evet ablacım temiz alıyorsun ama iki gün tuz ve sirke ile iç dış ovalanıyor.Onun temizle kısmı zormuş biraz,hazır temiz alıyorlar onlarda evde gene uğraşme kısmı var.
Hatta etli yapmışlardı dolma içi gibi.
İnşallah canım, benim hep diplerdeAbla inşallah yükselmiştirdemir eksikliği çok kötü ya insanın yürümeye takati kalmıyor
İnşallah ablacımGüzel yapılırsa yeniyor oda.
Kokusu filan yoktu öyle rahat yeniyor
Güzel sonuçların olsun bitanem .
Afiyet olsun canım benimİnan bende şokyine yemezdim de eniştem ısrar etti,bir kere tadına bak beğenmezsen yeme dedi ama beğendim.
Niye ki?Ya bi git işine sen bizimle dalga geçiyorsun ha.
İskender, künefe yemiyor ama mumbar seviyor. Kesin kelle paçada seviyordurYa bi git işine sen bizimle dalga geçiyorsun ha.
O kadar da değil yaİskender, künefe yemiyor ama mumbar seviyor. Kesin kelle paçada seviyordur
Uğraştırıcı birazda onu hazırlamak .Evet ablacım temiz alıyorsun ama iki gün tuz ve sirke ile iç dış ovalanıyor.
İnşallah canım benim sonuçların güzel çıksında.İnşallah ablacım
Abla ben genel olarak İskenderi sevmiyorumİskenderide tereyağsız yerim
İskender sevilir aslında,demek ki senin çok hoşuna gitmedi,künefede güzel olur yaniAbla ben genel olarak İskenderi sevmiyorumyani birkaç kere yedim iyi yerlerde yedim ama yok benim damağım iskenderi sevmiyor. Ama künefe mi iskender mı derseniz de künefe derim yani