Çok sevilen derdi o zamanSende mi ikizlersin
Aaa, ama bilmen lazımdı33 yaşındayım
Kocana yapcanmıKebabını yapmadıkları bir o kalmıştı zaten.sjsjsjd
NeyiAaa, ama bilmen lazımdı
Hep iyi olİyidir ne olsun işte,senden ne haber ?
Biz Metallica ile bir şey yapıyorduk. Bence bunu yeryüzünde hiçbir mahluk yapmamıştır. Deşifre etmeyeyim kendimiHatırlıyorum aşko teyzemin kızı çok seviyordu bunu
Bir de şey vardı lisede serviste bir kız o da Tiziano hayranıydı en öne oturup durmadan onun CD sini takıyordu tabi ben arka dörtlüden hemen muhalefet
Yeter ama hep bu adamı mı dinleyeceğiz diye
Ricky'nin ellenmesini
Sen de inşallah Zano'mHep iyi ol
Bende iyiyim şükür
Bende şaşırdım ama izlememişim yada gereksiz bilgi diye çöp kutusuna atmışımRicky'nin ellenmesini
Hiç beni sormuyom aşkolsun vallaSen de inşallah Zano'mDaim olsun
İstanbul tek başına bir anlam ifade etmedi, İstanbul’un neresi?İstanbul.
İstanbul tek başına bir anlam ifade etmedi, İstanbul’un neresi?İstanbul.
Eskiden magazin haberlerini izlerdim. Psikopat gibi. Her şeyi bilirdim. Cumartesi, pazar sabahları heleBende şaşırdım ama izlememişim yada gereksiz bilgi diye çöp kutusuna atmışım
Evrupa yakası. Hayatımda hiç Esenyurt'a gitmedim ama Esenler'e gittimİstanbul tek başına bir anlam ifade etmedi, İstanbul’un neresi?
Eskiden magazin haberlerini izlerdim. Psikopat gibi. Her şeyi bilirdim. Cumartesi, pazar sabahları heleBende şaşırdım ama izlememişim yada gereksiz bilgi diye çöp kutusuna atmışım
Bende tv izleme özrü var dizi de dahil olmak üzere bir ara müge anlı izledim o kadarEskiden magazin haberlerini izlerdim. Psikopat gibi. Her şeyi bilirdim. Cumartesi, pazar sabahları heleGazetelerin son sayfaları
Şimdi de sosyal medyada karşıma çıkmazsa bilmem. Yoldan geçen ünlü olmuş.
Sen de beni sormuyorsun hiçHiç beni sormuyom aşkolsun valla
Sus yalan konuşma ben seni soruyomSen de beni sormuyorsun hiç