TabiiUğurlu geldi demek ki
Benimki sayılmaz ama. Sadece elimi sadece düşen limon çekirdeğini almak için daldırdım. Sonra elimdeki hamuru sıyırdımHepimiz aynı ama ispatlayamiyorum
Yok, elimi sadece düşen limon çekirdeğini almak için daldırdım. Sonra elimdeki hamuru sıyırdım
Bu yorumdan sonra senin oy yerinde sayar benden söölemesii...Yok, elimi sadece düşen limon çekirdeğini almak için daldırdım. Sonra elimdeki hamuru sıyırdım
Oy veren bakmıyor buralara zaten, verdikten sonra bildirim giderse geçmiş olsunBu yorumdan sonra senin oy yerinde sayar benden söölemesii...
Çatalla alayım dedim. Yumurta köpürdüğü için göremedim ve alamadım. Sonra yıkayıp elimi daldırdım gittiBu yorumdan sonra senin oy yerinde sayar benden söölemesii...
Ben son sayfayı okuyup veriyordumOy veren bakmıyor buralara zaten, verdikten sonra bildirim giderse geçiş olsun
Yok yav ben takılmam öyle şeylere. Salatanın sosunu bile ellerimle karıştırırım ben ve benim salatalarım çok beğenilirÇatalla alayım dedim. Yumurta köpürdüğü için göremedim ve alamadım. Sonra yıkayıp elimi daldırdım gitti
Hem el aroması denen bir şey var. Benimki aparomalıysa demek
el lezzeti diye bir şey var ya ondandırYok yav ben takılmam öyle şeylere. Salatanın sosunu bile ellerimle karıştırırım ben ve benim salatalarım çok beğenilir
Link verir misinizŞu öyle bir gömlek kiacayip iyi ısıtıyor. Ben bunu nerde giyecem be deyip dolapta satmayı düşünüyordum ama iyi ki satmamısım. İnfulısır gibi konuştum yav hshshshd
Kardeşim bazen bir şeylerden tiksinecek oluyor diyorum o yemeği ellerimizle yaptıkel lezzeti diye bir şey var ya ondandır
Zaten keserken de dokunuyoruzYok yav ben takılmam öyle şeylere. Salatanın sosunu bile ellerimle karıştırırım ben ve benim salatalarım çok beğenilir
Alman malı bu ya. Kuzenim verdiydi ister giy ister birine ver diyeLink verir misiniz
Güle güle kullanAlman malı bu ya. Kuzenim verdiydi ister giy ister birine ver diyegiydim
TişikkürlerGüle güle kullan
Ya bu kavim şimdiye kadar pislikten yok olmalıydı, tam tersi sürekli üreyip çoğalıyorlar.Kekimin kamera arkası