Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Değil aslında 🤔
Doğru tarif+sunum😁
Bazı aylar sadece sunum bile yetiyor. Oda sende fazlasıyla var.
Mesela önümüzdeki kategori tarif+sunum oy toplar. Sadece tarif ya da sadece sunum yetmez😁
Ya ben mesela tadını bilemediğim,adını duymadığım tariflere bile oy verebiliyorum sunumundan dolayı. Sunum çok önemli bence.

Bence en son tarif paylaşanlara da ödül verilmeli. Dünkü 23.59'da konuyu açmam mucizeviydi 🤣

Verilen oylara göre bir daha çıkarımda bulunacağım. Yine yemek ismine mi yoksa içeriğine mi veriliyor? Hala da oy vermedim. Hadi hayırlısı.

Bence en son tarif paylaşanlara da ödül verilmeli. Dünkü 23.59'da konuyu açmam mucizeviydi 🤣

Verilen oylara göre bir daha çıkarımda bulunacağım. Yine yemek ismine mi yoksa içeriğine mi veriliyor? Hala da oy vermedim. Hadi hayırlısı.
Kız versene oyunu🤣🤣

En çok sevilen tarif,en çok popüler olan,sunumda patlatan alıyor 🔥

Mesela boreklerde en popüler kol böreği ve sariyer böreğidir. En çok onları almak ister insanlar ama sunumu iyi olmadiysa kazanamaz. Zaten en çok sevilen birde sunumu çok iyiyse ++ kazanir🔥🔥

O ay oy verenlerin sevdiği tarif de etkiliyor et yemeklerinde öyle olmuştu bazı tarifler ikisi de olmazsa olmuyor

Günün en sevdiğim saati😁herkes uyudu,ben kendi halimde takılıyorum.💓
IMG_20231126_223810.jpg

X