- 28 Haziran 2011
- 59.600
- 150.341
Evet çok haklısın kuzum, bunu seviyorum sende işteYok ya ondan değil birinci olmak sonunda bir şey olmasada güzel bir duygu ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok haklısın kuzum, bunu seviyorum sende işteYok ya ondan değil birinci olmak sonunda bir şey olmasada güzel bir duygu ondan
Birinci oluyorsun kuzum kazaniyorsunNasıl kazanılıyor ki?
Öyle vallaBirinci olmak da zor iş
Senin için çok yakin kuzum ama son gün tarif alma lutfenBirinci olmak da zor iş
Ben olduysam herkes olur
Ama sen de o potansiyel varBirinci olmak da zor iş
Değil aslındaBirinci olmak da zor iş
Ya ben mesela tadını bilemediğim,adını duymadığım tariflere bile oy verebiliyorum sunumundan dolayı. Sunum çok önemli bence.Değil aslında
Doğru tarif+sunum
Bazı aylar sadece sunum bile yetiyor. Oda sende fazlasıyla var.
Mesela önümüzdeki kategori tarif+sunum oy toplar. Sadece tarif ya da sadece sunum yetmez
Kız versene oyunuBence en son tarif paylaşanlara da ödül verilmeli. Dünkü 23.59'da konuyu açmam mucizeviydi
Verilen oylara göre bir daha çıkarımda bulunacağım. Yine yemek ismine mi yoksa içeriğine mi veriliyor? Hala da oy vermedim. Hadi hayırlısı.
I ıhh. En bilindik tarif seçme özürlüsüyümAma sen de o potansiyel var
Mesela boreklerde en popüler kol böreği ve sariyer böreğidir. En çok onları almak ister insanlar ama sunumu iyi olmadiysa kazanamaz. Zaten en çok sevilen birde sunumu çok iyiyse ++ kazanirBence en son tarif paylaşanlara da ödül verilmeli. Dünkü 23.59'da konuyu açmam mucizeviydi
Verilen oylara göre bir daha çıkarımda bulunacağım. Yine yemek ismine mi yoksa içeriğine mi veriliyor? Hala da oy vermedim. Hadi hayırlısı.
O ay oy verenlerin sevdiği tarif de etkiliyor et yemeklerinde öyle olmuştu bazı tarifler ikisi de olmazsa olmuyorBence en son tarif paylaşanlara da ödül verilmeli. Dünkü 23.59'da konuyu açmam mucizeviydi
Bu konuda nevosta yardımcı oluyor. Ondan yardım isteyebilirsiniz. Bende secemedigim durumlarda tarif önerirI ıhh. En bilindik tarif seçme özürlüsüyüm
Neyse, öbür aya da ruh halime ve beden sağlığıma bağlı. Kısmet.
Tek tek kek tariflerine bakmam lazım. Ben tariflere öyle oy veriyorum. İşimi hallettikten sonra yatakta sızmazsam bakacağım tariflere.Kız versene oyunu
En çok sevilen tarif,en çok popüler olan,sunumda patlatan alıyor
Benim bildirimim sayesindeİlk günden çok iyi oy kullanildi valla bravo KK ya
Tabi ki sunum çok önemliSunumu iyi olan korkmasınYa ben mesela tadını bilemediğim,adını duymadığım tariflere bile oy verebiliyorum sunumundan dolayı. Sunum çok önemli bence.