Popüler Konu - Kek TarifleriAriaBlue
yosunlukek
sedagaziantep27
Oydar
ilk mesaja yarışma için kek tariflerinizin linkini ve fotoğrafını ekledim. Beğenmezseniz değiştiriyorum bilginiz olsun
oda var hergün birlikteyiz kendisi de sormadı eşi ile eşim sehir dışına birlikte gidiyor işe ama unutmuş eşimOzaman elden gitti yakalasaymış
Sabah görüştük kahve içtik bir şey söylemedi mutlaka duymuştur eşi de varmış eşim diğer arkadaşla konuşurkenBozulur bence ben olsam bozulurdum nane
Gayet güzel teşekkürlerAriaBlue
yosunlukek
sedagaziantep27
Oydar
Popüler Konu - Kek Tarifleri
ilk mesaja yarışma için kek tariflerinizin linkini ve fotoğrafını ekledim. Beğenmezseniz değiştiriyorum bilginiz olsun
oda var hergün birlikteyiz kendisi de sormadı eşi ile eşim sehir dışına birlikte gidiyor işe ama unutmuş eşim
Sabah görüştük kahve içtik bir şey söylemedi mutlaka duymuştur eşi de varmış eşim diğer arkadaşla konuşurken
Benimkisini değişebilir miyiz seçtiğiniz fotoğrafın bir altındaki olabilir mi acabaAriaBlue
yosunlukek
sedagaziantep27
Oydar
Popüler Konu - Kek Tarifleri
Tamam olurBenimkisini değişebilir miyiz seçtiğiniz fotoğrafın bir altındaki olabilir mi acaba
Güzel olmuş abla ellerine sağlıkPopüler Konu - Kek Tarifleri
Hayalkuran
Rica ederim canım hayırlı olsunGüzel olmuş abla ellerine sağlık
Dogrudurr adamda calışıyor bide sormayınca diğeri öyle ce unutmuşturr anlayışla karşılar elbettoda var hergün birlikteyiz kendisi de sormadı eşi ile eşim sehir dışına birlikte gidiyor işe ama unutmuş eşim
Sabah görüştük kahve içtik bir şey söylemedi mutlaka duymuştur eşi de varmış eşim diğer arkadaşla konuşurken
Ay evet ya baya heyecanlıyım.
Kız bende aşırı heyecanlıyımmmm
O hiiiç belli olmazz benceeeBirinci olamam gibi de kaçıncı olcam onu merak ediyorum