- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.840
Bizim de az hasarlı. Binanın içi dışı yapıldı ama dairede tadilat olmadı. Kiracıyız biz zaten.Tadilatı henüz yaptirtamadik gelecek bahara kaldı duvar kâğıtlarım yırtık çatlak.
Anladım evet apartman binası bizim ki de bakımı oldu . Işte benim ev kendimizin zaten . Zaman vakit olayından bazı ustalar doluydu yazın bi de yeni düzen bunlar sebeb erteledik zaten kış geliyor şuan.Bizim de az hasarlı. Binanın içi dışı yapıldı ama dairede tadilat olmadı. Kiracıyız biz zaten.
Kayınvalidemler daha yeni yaptırıyorlar. Duvarları birleşik olan bina ağır hasarlıydı. O yeni yıkıldı. Şükür sıkıntı olmadı.Bizim de az hasarlı. Binanın içi dışı yapıldı ama dairede tadilat olmadı. Kiracıyız biz zaten.
Kaç yaşındasınIncim var bide o da hediye olarak verildi.
Evet mantıklı. Burada ustalar yazın hiç durmadı. Harıl harıl çalışıyorlar hala evlerin tadilatları için. Basit işlere gelmiyorlardı çünkü hep dolular. Deprem en çok dış cephecilere yaradı.Kayınvalidemler daha yeni yaptırıyorlar. Duvarları birleşik olan bina ağır hasarlıydı. O yeni yıkıldı. Şükür sıkıntı olmadı.
Şimdi çatı, o yıkılan evin bulunduğu duvar ve apartmanın içi yapılıyor. Bayağı masraf çıktı. Dairenin içini bu yıl yaptırmayacaklar. Depremler bitmiyor. Önümüzdeki yaz yaptırın dedim
Hemen denemeliyizBir bu eksikti
Deve miyiz biz de dikenli kaktüs yiyelim yaaBir bu eksikti
Bizimkiler yandaki binaları bekledi. Ne bileyim umarım tekrar olmaz sağlam kalırEvet mantıklı. Burada ustalar yazın hiç durmadı. Harıl harıl çalışıyorlar hala evlerin tadilatları için. Basit işlere gelmiyorlardı çünkü hep dolular. Deprem en çok dış cephecilere yaradı.
Daha yapmadın mıHemen denemeliyiz
Daha lahana alıp sarmadım. Kaktüsün sırası varDaha yapmadın mı
Lahana da neymişDaha lahana alıp sarmadım. Kaktüsün sırası var
Bunu yapan kesin birinciBir bu eksikti
Henüz hiçbir şey için geç değilLahana da neymiş
Ben dün sardım bugün pişman oldum keşke kaktüs yapsaydım
Bunu yapan kesin birinci
Dolma kategorisi yapalımHenüz hiçbir şey için geç değil
Kişi başı hesaplayınca size 5 tane yeter. Yoğurtla servis edersinLahana da neymiş
Ben dün sardım bugün pişman oldum keşke kaktüs yapsaydım