- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
E sen Antep'li sayılırmışsınBen karataşta oturdum 10 yıldan fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E sen Antep'li sayılırmışsınBen karataşta oturdum 10 yıldan fazla
Şuvan 3 tane var 10’ar gramdan. Cartier de 20 gram.Kacli Ajda bileklik askolettam
Bir tane az olurdu zaten beybiiimm üç idealŞuvan 3 tane var 10’ar gramdan. Cartier de 20 gram.
MaşallahBen karataşta oturdum 10 yıldan fazla
Aynen öyleE sen Antep'li sayılırmışsın
Onkoloji yakındı banaMaşallah
Bekar iken kirkayakta oturdum merkez yer
Şuan evliyim onkoloji tabi uzak oldu çarşıya. Kısmet can sağlığı .
SüpperrAynen öyle
Oğlum orada büyüdü. Okulda Antepliyim diyordu(Malatya 'da)
Ama annemler Malatyalı diyormuş
Ben de öyle düşündüm. Bundan sonra birikimi o şekilde yapacağım.Bir tane az olurdu zaten beybiiimm üç ideal
İşte altının şık haliBen de öyle düşündüm. Bundan sonra birikimi o şekilde yapacağım.
Yıkılan binalar bize çok yakın.Karataş hala hareketli ve işlek depremde evler az hasarlı oldu . yıkilanlar ibrahimli semtinde
Tabi karatasa ve üniv. 'ye yakın ama balıkliya gazimuhtara uzak aşağı çarşıyaOnkoloji yakındı bana
Ay ben geçenlerde komşunun kolunda gördüm bir burma bilezik,tam 40 grammışhalat gibiydi ya. İlk defa 40 gram altın bilezik gördüm. Gece yatarken çıkarıyon mu diyom,çıkarmıyom diyo.sjsjsjdjŞuvan 3 tane var 10’ar gramdan. Cartier de 20 gram.
Aynen oturduğum semtte sıkıntı yokKarataş hala hareketli ve işlek depremde evler az hasarlı oldu . yıkilanlar ibrahimli semtinde
Çok şükürBenim evim az hasarlı rapor öyle çıktı
Beni kaşıntı tutarAy ben geçenlerde komşunun kolunda gördüm bir burma bilezik,tam 40 grammışhalat gibiydi ya. İlk defa 40 gram altın bilezik gördüm. Gece yatarken çıkarıyon mu diyom,çıkarmıyom diyo.sjsjsjdj
Asla yatamam öyle.Ay ben geçenlerde komşunun kolunda gördüm bir burma bilezik,tam 40 grammışhalat gibiydi ya. İlk defa 40 gram altın bilezik gördüm. Gece yatarken çıkarıyon mu diyom,çıkarmıyom diyo.sjsjsjdj
Ya toplamda bir kolunda 6-7 tane normal,bir tane de 40 gramlık vardı. Ya ben uykumda çılarmaya kalkışırım kesin bazen tokamı çıkarıp atarmışım sonra ara babam araBeni kaşıntı tutar