I ıhh. Yerken tadına bayıldığım ve birine ait değilse dadandığım bir "Şey"li olacaktı.Kadayif mı
İnşallah ikisi de uysal olurlarDemee demee 2ci bebe geliyoorrr bana az motive lütfeenn
Hahah insaallahhİnşallah ikisi de uysal olurlar
Yaaaaa öylemi kızz 4tanemi var ciddenBende 4 tane var zor olsa yaparmiydim hiç
Çok güzel de çekim yapardın hayırlısı yetişirse görürüzI ıhh. Yerken tadına bayıldığım ve birine ait değilse dadandığım bir "Şey"li olacaktı.
Sunumu açık havada yapmayı bile planlamıştım ama anca karton bardak çayla
Bendeki bu tembellik varken
Hoca hala yazmadı bir şey, eğer iptal olursa sabahtan denerim
(Yapamadı...)
Kızzz yoohhhhh ondan değeelll askolsunYapamadım diye mutlu musunuz?Evde bayağı bir "Şey"den var. Yengem de memleketten getirirse o kekten deneyeceğim. Görersiniz o zaman
Evet iki kız iki erkek ama ilk iki büyüyüp okula giderken spralle hamile kaldım 3 çocuğaYaaaaa öylemi kızz 4tanemi var cidden
İkincisi daha kolay bakılıyor(muş). Aksini pek duymadım.Demee demee 2ci bebe geliyoorrr bana az motive lütfeenn
Tuz dökülen yemek olsa da Nusretçilik oynardımÇok güzel de çekim yapardın hayırlısı yetişirse görürüz
Yaaaa maşaallahh kuzum bilmiyordum rabbim bağışlasın inşaallahhEvet iki kız iki erkek ama ilk iki büyüyüp okula giderken spralle hamile kaldım 3 çocuğa
Gelecek o türden kategori deTuz dökülen yemek olsa da Nusretçilik oynardım
Hoşuma gitti devam edicem Allah nasip ederseİmkansız değil sende pinterest güzeli olacak gibisin
Bu ay olmasa bile, devam edersen mutlaka olur
kızımla uysal olsalarr yeter bana aslında kızz inşallahh hersey umdugumuz gibi giderİkincisi daha kolay bakılıyor(muş). Aksini pek duymadım.
O nasıl üflemekmişÜflememi ister misin
Canımın içi bende seni çok seviyorum hemde çokSeviyorum seniiyarışmaya hoşgeldiiinnnn ve hep yarış sonuna kadar yarış
Bak bu aylarda düğün de yok beyaz eşya satışı azaldıysa fiyatı karşılayamamO nasıl üflemekmiş
Allahım ne kadar Fransız kaldım ne diyorsun nane üflemek nedir ? Bi anlat heleBak bu aylarda düğün de yok beyaz eşya satışı azaldıysa fiyatı karşılayamam
İnşallah canım beklerizHoşuma gitti devam edicem Allah nasip ederse
Bundan sonra ne yarışması olacak ablaİnşallah canım bekleriz
espiri aslında üfürükçüler birseyler için üfledim oldu diyorlar ya ondan bir kaç kez tuttu ama kukrimin üflemesiAllahım ne kadar Fransız kaldım ne diyorsun nane üflemek nedir ? Bi anlat hele