- 25 Ağustos 2019
- 60.528
- 111.134
- 30
Kız şanslıymıssınn bakkElektrik kesildiği için kek yapamamam İyi ki başlamamıştım. Sinirim bozulurdu fırındayken gitseydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız şanslıymıssınn bakkElektrik kesildiği için kek yapamamam İyi ki başlamamıştım. Sinirim bozulurdu fırındayken gitseydi
Hayırlısı olsun canımElektrik kesildiği için kek yapamamam İyi ki başlamamıştım. Sinirim bozulurdu fırındayken gitseydi.
Nevoss fiye de üye varEee ben ona nevos diyemem ki ama nevriyede diyemem
Kız şanslıymıssınn bakk
Hayırlısı olsun canım
Bende 4 tane var zor olsa yaparmiydim hiçDemee demee 2ci bebe geliyoorrr bana az motive lütfeenn
Tmm canom sen merak etme,ben devam ediyorum o zamanSiz tripleşin birazdan geliyorum
Hayır ben dahil olmanı çok isterdimYapamadım diye mutlu musunuz? Evde bayağı bir şeyden var. Yengem de memleketten getirirse o kekten deneyeceğim. Görersiniz o zaman
Kadayif mıYapamadım diye mutlu musunuz? Evde bayağı bir şeyden var. Yengem de memleketten getirirse o kekten deneyeceğim. Görersiniz o zaman
Sağ ol ya
Evet sürekli denk geliyo,ben hep şok oluyorumNevoss fiye de üye var
Bende çok istiyordum kuzum biliyorsunYapamadım diye mutlu musunuz? Evde bayağı bir "Şey"den var. Yengem de memleketten getirirse o kekten deneyeceğim. Görersiniz o zaman
Senin için taaaa gittim nerelerden arayıp tarayıp buldum getirdim nevosSağ ol ya
Ben de bir nickimin aynısı nı başkasında görünce şok olmuştum ben çıkar çıkmaz almıştıEvet sürekli denk geliyo,ben hep şok oluyorum
Seni mi beklemiş kiBen de bir nickimin aynısı nı başkasında görünce şok olmuştum ben çıkar çıkmaz almıştı
Gerek yoktu benim sırtımda vardı çıkarıp verirdimSenin için taaaa gittim nerelerden arayıp tarayıp buldum getirdim nevos
Kendimi ve sevgimiBize ne getireceksin
Yok ya tesadüftür yeni üyeydi dışarıdan okuyup fikir edindiyse bilmiyorumSeni mi beklemiş ki
Aynen var hatta Nevrestee de vardı. Hatta bdvde çok sivriydi. Bir sefer onun yüzünden enler yarışmasında asabi üyelerde adaydım karıştırmışlardıNevoss fiye de üye var
Hani dart atmışsın sadeceTmm canom sen merak etme,ben devam ediyorum o zaman