• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Servet ödemişsindir ona. Tek almadın inşallah. 🥴
Ben kızın öğretmenine mavi den birşey almıştım adam okulu bırakmış tatil sonu 🤣bugün gittim eşime aldım değiştirip 🤣
Sinirlendim şimdi yeni gelene sadece çiçek alıp yollayacağım :KK70:

Dersleri sen mi yapıyorsun 😏
Ay ben yapmış kadar oluyorum valla sinirlerim bile yıprandı abla 😒 3 sayfa yazi vermiş hoca deftere yaziyor + hikaye özeti cikarilcak en güzel yazılarıyla falan sen düşün sil sil yazdır 😒dün 1.30 da yattık bitircez diye .

Bu öğretmenle 4 sene devam edeceğim o yüzden çok mutluyum ben hayır olmaz katılmam da diyemiyirdum büyükler de iken
Ben aslında Karaca’dan fincan almıştım, bir de çilekli browni yapacaktım böyle hediye kutusuna koyup. Ortak bir şey alalım dememişti kimse. Bu mevzu da dün çıktı. İçinde pasta ve çiçek de olduğu için buna da katılmak zorunda hissettim kendimi. 🥹

Ay ben yapmış kadar oluyorum valla sinirlerim bile yıprandı abla 😒 3 sayfa yazi vermiş hoca deftere yaziyor + hikaye özeti cikarilcak en güzel yazılarıyla falan sen düşün sil sil yazdır 😒dün 1.30 da yattık bitircez diye .
Allah kolaylık versin canım 🤗

Ben kızın öğretmenine mavi den birşey almıştım adam okulu bırakmış tatil sonu 🤣bugün gittim eşime aldım değiştirip 🤣
Sinirlendim şimdi yeni gelene sadece çiçek alıp yollayacağım :KK70:
Mavi’de stokları biten bir eşofman altı var. Çok güzel duruşu. Onu kovalıyorum alışveriş sitelerinde hep. Şimdi onu getirdin aklıma yine bakayım dur akskksks

Yok canım tek almadım ama fikir ve alma kısmı bendeydi😁Hiç öyle gereksiz hediye almadım. 🤣
Senin var mı diye sor yok tabi🤣
Öğretmenini seversem ben de hediye işini başkalarına bırakmam. Günah kim bilir gidip ne alacak yine 🥴

Öğretmenini seversem ben de hediye işini başkalarına bırakmam. Günah kim bilir gidip ne alacak yine 🥴
Bütçe önemli aslında 😊
Para varsa hediye kolay😁
Geçen yıl para önce az toplandı. Bende gittim bambu tepsili ve kapaklı Baharat takımı aldım. Sonra para gelmeye devam edince güllerin çok olduğu kocaman bir buket yaptırdım. Öğretmenimiz ben sınıfa girince ağlamaya başladı çok duygulandı. Çiçek o kadar büyüktü🤣
Hediyeyi beğenmez dedik. Kadın sonra fotoğraf attı. Yemeklerinde artık öğrencilerimin tadı tuzu olacak falan😁
Yani birde kıymet bilene yapılmadı lazım🥰
Bugün buradaki öğretmene almaya gittiler. Ama hiç içimden gelmedi gitmek🙈

Ben küçüğün öğretmenini çok sevdim gerçekten çok iyi
okul açılışında velilere kitap hediye etmişti sizler okuyun ki çocuklarınız sizi örnek alsın notuyla

Back