• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Ya biz bahçeden bir gül koparır verirdik,örtmen de teşekkür eder,koparmayın,soluyor falan derdi ve kapanış. 😐 ama şimdi salon takımı alan mı dersiin,robot süpürge alan mı yoksa çeyrek altın alan mı🤦🏻‍♀️
Az önce bir arkadaş aradı.Geçen yıl damattan hediye çeki almışlar. Bu yıl lcw den alsak olur mu diye bana soruyor.
Çıta yüksek.
Oğlumun sınıfta vakkodan eşarp ve çanta aldılar.

Az önce bir arkadaş aradı.Geçen yıl damattan hediye çeki almışlar. Bu yıl lcw den alsak olur mu diye bana soruyor.
Çıta yüksek.
Bir kere de ben bu saçmalığa maruz kalsaydım be bir kere bir. 🤣

Çıta yüksek.
Ya bizim bir tanıdık ilkokul öğrenci dershanesi işletiyor. Kadına ne hediyeler geliyor görsen var yaa öffff. Bir de veliler de hep işletme sahibi zengin insanlar.

Evet sınıf annesiymiş eltim de bende öğretmenin zaten demiş
sonra sınıf annesi öğretmen kendisi kahve makinesi istedi demiş şikayet etmişti eltim de
Hahahahahhah ya resmen terör bunlar ya. Nasıl idare edilir bu tipler bilmem. Ben ilk defa maruz kaldım. Alışmam lazım.

Bir kere de ben bu saçmalığa maruz kalsaydım be bir kere bir. 🤣
Ben oğlumun oradaki öğretmenine çok güzel hediyeler almıştım. Bir yıl 6 lı bakır fincan seti ve tepsi , bakır çaydanlık birde şu kapaklı bakır kayıktan almıştım. 😁

Evet sınıf annesiymiş eltim de bende öğretmenin zaten demiş
sonra sınıf annesi öğretmen kendisi kahve makinesi istedi demiş şikayet etmişti eltim de
Yine bir sınıf annesi terörü ile karşı karşıyayız ahahahaha

Aynen bende spiral var, miyom, kist, endometriozis var. Yani hamile kalmam çok zor🤣Yaşımızda ileri ama korkuyorum 😁
Allah isteyene versin aşko,arkadaşım doğurdu ya annesi hastalanınca kaldmıştım bir hafta vallahi pertim çıktı🤣
Çocukta şimdi bensiz uyumuyor geçen bebek görmeye birileri gelmiş çocuk hiç durmamış Allah aşkına gel bak şuna bir susmuyor bu çocuk dedi gittim hemen uyuttum 🤣

Allah isteyene versin aşko,arkadaşım doğurdu ya annesi hastalanınca kaldmıştım bir hafta vallahi pertim çıktı🤣
Çocukta şimdi bensiz uyumuyor geçen bebek görmeye birileri gelmiş çocuk hiç durmamış Allah aşkına gel bak şuna bir susmuyor bu çocuk dedi gittim hemen uyuttum 🤣
Çok şükür kızında var oğlunda🤗🧿🤲
Rabbim olmayanlara versin bize yeter🤗🧿
Maşallah seni kim sevmez🤩❤️

Ben oğlumun oradaki öğretmenine çok güzel hediyeler almıştım. Bir yıl 6 lı bakır fincan seti ve tepsi , bakır çaydanlık birde şu kapaklı bakır kayıktan almıştım. 😁
Aşko orada ne uğraşıyordun ya 🥰

Servet ödemişsindir ona. Tek almadın inşallah. 🥴

Hahahahahhah ya resmen terör bunlar ya. Nasıl idare edilir bu tipler bilmem. Ben ilk defa maruz kaldım. Alışmam lazım.
Bu öğretmenle 4 sene devam edeceğim o yüzden çok mutluyum ben hayır olmaz katılmam da diyemiyirdum büyükler de iken

Back