• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Dedi ve dört tane yaptı.
Gerçi biz o kadar zengin değiliz. Zengin olanlar yapıyor tabii…………
Sana beddua etmemi istemiyorsan lafını geri alırsın 😈 bizim köye kadın bir Kur'an kursu hocası geliyordu. Hiç korunmuyorlarmış, çocukları çok seviyorlarmıs falan. 5 tane çocuğu vardı hepsinin arasında da 1-2 yaş anca vardı. 5 çocuktan sonra bile korunma düşünceleri yoktu.😐

Ne şaşaası ya gözüm kanadı yeminlen. Öğretmen de beğenmez kesin ama ne desin, düşünmemiz yeter. 🤣
Benim eltim de öğretmen daha hiç bir toplu öğretmenler günü ne katılmadı biri kendiniz öğretmen olsaydınız böyle saygısız olmazdın öğretmene yazmıştı bir de 🤣

Antepli ise beğenebilir😁
Bizimkiler sadece hediye aldılar.
Bence de pasta mantıksız 🤷‍♀️ ya da alınsın öğretmenler odasında yesinler arkadaşları ile çoluk çocuk yemesi ay curcuna 🫠

Benim kızım olmalıydı zaten. Olmaması gibi bir ihtimal yoktu akskksks
Aman diyim kuşum konuşmalarına dikkat et 🤣bana bebek görmeye geldiklerinde aman asla daha doğurmam oğlum vardı kızım da oldu dedim kınadığımı yaşamam dokuz ay sürdü :KK70:

Bence de pasta mantıksız 🤷‍♀️ ya da alınsın öğretmenler odasında yesinler arkadaşları ile çoluk çocuk yemesi ay curcuna 🫠
Aynen aşkom hiç gerek yok🤷
Ama işte ilkokul ve anaokulunda genelde yapılıyor ya da öğretmenler sınıflar arası kıyaslama yapıyor. Ondan yapılmasa olmuyor. Mecburen yapılıyor.

Antepli ise beğenebilir😁
Bizimkiler sadece hediye aldılar.
Ya biz bahçeden bir gül koparır verirdik,örtmen de teşekkür eder,koparmayın,soluyor falan derdi ve kapanış. 😐 ama şimdi salon takımı alan mı dersiin,robot süpürge alan mı yoksa çeyrek altın alan mı🤦🏻‍♀️

Bizim öğretmen de okuma kitapı dışında hediye kabul etmeyeceğini söylemiş eski velileri var sınıfta kütüphane ye bağışlayacakmış yıllardır böyle yapıyormuş sevindim açıkçası ilk defa denk geldi böyle öğretmen
Ben veli olduğumda kendimi düşünemiyorum hshsjs mağaradan yeni çıkmışım gibi tepkiler vereceğimden eminim🤣🤣

Aman diyim kuşum konuşmalarına dikkat et 🤣bana bebek görmeye geldiklerinde aman asla daha doğurmam oğlum vardı kızım da oldu dedim kınadığımı yaşamam dokuz ay sürdü :KK70:
Allah esirgesin, isteyene nasip etsin. 🥹 Bana iki yeter. Bünyem bunu zor kaldırıyor sjdkskks.

Back