22. yılımızKocam da kocam deyince dedim lise askısı mısınız![]()
![Purple heart :purple_heart: 💜](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f49c.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22. yılımızKocam da kocam deyince dedim lise askısı mısınız![]()
Ayrıca ben kız lisesinde okudumKocam da kocam deyince dedim lise askısı mısınız![]()
KesinKesin öyle olur![]()
Benimki de sözde kız lisesiydi ama içine girince anladım ki öyle değilAyrıca ben kız lisesinde okudum![]()
Acaba ne zaman başlar merakla bekliyorum
Yok benim cidden kız lisesiydi. Eşimde hemen yanındaki erkek lisesinde okumuşBenimki de sözde kız lisesiydi ama içine girince anladım ki öyle değil![]()
Liseye geçsinler de görürüm ben sizi
Tamam beni de başta kız lisesi diye yazdirdilarYok benim cidden kız lisesiydi. Eşimde hemen yanındaki erkek lisesinde okumuş![]()
Bizimkilerde öyle şeyler yokLiseye geçsinler de görürüm ben siziKardeşim ortaokul son sınıfta ben evleneceğim diye tutturmustu
anneme sürekli evlilik nasıl bir şey,güzel mi deyip duruyordu.sjshshs
Senin yaş küçük bizim dönemde öyle değildiTamam beni de başta kız lisesi diye yazdirdilarama erkekler de varmış
![]()
Yok kız ne işin olur kocaylaBen koca derdinde miyim onu mu demeye çalışıyorsun?
Ben de aşko bakalımAcaba ne zaman başlar merakla bekliyorum![]()
Erkek değil mi hepsi ayniBizimkilerde öyle şeyler yok![]()
Yok be hiç o taraflarda işi yok hep gezecekmiş dünyayıLiseye geçsinler de görürüm ben siziKardeşim ortaokul son sınıfta ben evleneceğim diye tutturmustu
anneme sürekli evlilik nasıl bir şey,güzel mi deyip duruyordu.sjshshs
Gezsin tabii de yalnız da kalmasınYok be hiç o taraflarda işi yok hep gezecekmiş dünyayı![]()
Öyle çok flörtü olacağını düşünmüyorum. Benim oğlan garip sonra ben bununla evleneceğim der başkasına bakmaz gibi geliyorBen de aşko bakalım![]()
O ne burcu idi aşkoÖyle çok flörtü olacağını düşünmüyorum. Benim oğlan garip sonra ben bununla evleneceğim der başkasına bakmaz gibi geliyor![]()
Başak-Akrep aşkoO ne burcu idi aşko![]()
BaşakmışO ne burcu idi aşko![]()