Az önce bir arkadaş aradı.Geçen yıl damattan hediye çeki almışlar. Bu yıl lcw den alsak olur mu diye bana soruyor.Ya biz bahçeden bir gül koparır verirdik,örtmen de teşekkür eder,koparmayın,soluyor falan derdi ve kapanış.ama şimdi salon takımı alan mı dersiin,robot süpürge alan mı yoksa çeyrek altın alan mı
O vaybı almadım hiç kadından. Vizyonlu bir tipe benziyordu. İnşallah değildir hahhaahhahaAntepli ise beğenebilir
Bizimkiler sadece hediye aldılar.
Evet sınıf annesiymiş eltim de bende öğretmenin zaten demişVeli mi diyor bunu
Aynen bende spiral var, miyom, kist, endometriozis var. Yani hamile kalmam çok zorHamd olsun varlıklarına
Şimdi yolları kapadım ama yine de büyük konuşmuyorum
Geçmiş olsun artık ne diyelimO vaybı almadım hiç kadından. Vizyonlu bir tipe benziyordu. İnşallah değildir hahhaahhaha
Bir kere de ben bu saçmalığa maruz kalsaydım be bir kere bir.Az önce bir arkadaş aradı.Geçen yıl damattan hediye çeki almışlar. Bu yıl lcw den alsak olur mu diye bana soruyor.
Çıta yüksek.
Oğlumun sınıfta vakkodan eşarp ve çanta aldılar.
Ya bizim bir tanıdık ilkokul öğrenci dershanesi işletiyor. Kadına ne hediyeler geliyor görsen var yaa öffff. Bir de veliler de hep işletme sahibi zengin insanlar.Az önce bir arkadaş aradı.Geçen yıl damattan hediye çeki almışlar. Bu yıl lcw den alsak olur mu diye bana soruyor.
Çıta yüksek.
Oğlumun sınıfta vakkodan eşarp ve çanta aldılar.
Senin bu hayattaki rolün verici olmak falan herhalde. Aynı benBir kere de ben bu saçmalığa maruz kalsaydım be bir kere bir.
Hahahahahhah ya resmen terör bunlar ya. Nasıl idare edilir bu tipler bilmem. Ben ilk defa maruz kaldım. Alışmam lazım.Evet sınıf annesiymiş eltim de bende öğretmenin zaten demiş
sonra sınıf annesi öğretmen kendisi kahve makinesi istedi demiş şikayet etmişti eltim de
Ben oğlumun oradaki öğretmenine çok güzel hediyeler almıştım. Bir yıl 6 lı bakır fincan seti ve tepsi , bakır çaydanlık birde şu kapaklı bakır kayıktan almıştım.Bir kere de ben bu saçmalığa maruz kalsaydım be bir kere bir.
Yine bir sınıf annesi terörü ile karşı karşıyayız ahahahahaEvet sınıf annesiymiş eltim de bende öğretmenin zaten demiş
sonra sınıf annesi öğretmen kendisi kahve makinesi istedi demiş şikayet etmişti eltim de
Büyük konuşmamak lazım ben 3 çocuğa spralle hamile kaldım benzer bir oglum var kızım var yeter dediğim zaman da hemdeHamd olsun varlıklarına
Şimdi yolları kapadım ama yine de büyük konuşmuyorum
Allah isteyene versin aşko,arkadaşım doğurdu ya annesi hastalanınca kaldmıştım bir hafta vallahi pertim çıktıAynen bende spiral var, miyom, kist, endometriozis var. Yani hamile kalmam çok zorYaşımızda ileri ama korkuyorum
Hemen yaşadım ben o yüzden kimseye yorum yapmam artıkBüyük konuşmamak lazım ben 3 çocuğa spralle hamile kaldım benzer bir oglum var kızım var yeter dediğim zaman da hemde
Çok şükür kızında var oğlundaAllah isteyene versin aşko,arkadaşım doğurdu ya annesi hastalanınca kaldmıştım bir hafta vallahi pertim çıktı
Çocukta şimdi bensiz uyumuyor geçen bebek görmeye birileri gelmiş çocuk hiç durmamış Allah aşkına gel bak şuna bir susmuyor bu çocuk dedi gittim hemen uyuttum
Aşko orada ne uğraşıyordun yaBen oğlumun oradaki öğretmenine çok güzel hediyeler almıştım. Bir yıl 6 lı bakır fincan seti ve tepsi , bakır çaydanlık birde şu kapaklı bakır kayıktan almıştım.
Servet ödemişsindir ona. Tek almadın inşallah.Ben oğlumun oradaki öğretmenine çok güzel hediyeler almıştım. Bir yıl 6 lı bakır fincan seti ve tepsi , bakır çaydanlık birde şu kapaklı bakır kayıktan almıştım.
Bu öğretmenle 4 sene devam edeceğim o yüzden çok mutluyum ben hayır olmaz katılmam da diyemiyirdum büyükler de ikenHahahahahhah ya resmen terör bunlar ya. Nasıl idare edilir bu tipler bilmem. Ben ilk defa maruz kaldım. Alışmam lazım.
Sağol aşkomÇok şükür kızında var oğlunda
Rabbim olmayanlara versin bize yeter
Maşallah seni kim sevmez
Yok canım tek almadım ama fikir ve alma kısmı bendeydiServet ödemişsindir ona. Tek almadın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?