Ben buradan gördümBu yaş ta ne beyazı be

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buradan gördümBu yaş ta ne beyazı be
Ben sana yaşli diyebilirim ama sen kendine yaşlı diyemezsin yasssaakkkBen yaşlıyım zaten![]()
Kim demişBen yaşlıyım zaten![]()
Evet genetik etkiliyor saçıAnneme çekmişsem hayat bayram olur. 55 yaşında ve saçının sadece ön kısmında bir tutam beyaz tel var![]()
Ben dedimKim demiş![]()
Kız bir tane herkeste olur kiBu yaş ta ne beyazı be
Irsi oluyor gerçekten ,benim annemin de erken beyazlamış meselaAnneme çekmişsem hayat bayram olur. 55 yaşında ve saçının sadece ön kısmında bir tutam beyaz tel var![]()
Ben de de var mıBen buradan gördüm![]()
Sen yok daha erkenBen de de var mı![]()
Duymamış olalım aşkoBen dedim![]()
Annemden genç halalarım var hepsinin saçı neredeyse beyazladı. İnşallah onlara çekmedimIrsi oluyor gerçekten ,benim annemin de erken beyazlamış mesela
İçim yaşlı aşkomDuymamış olalım aşko![]()
Senin canın beğenmedim istiyoİçim yaşlı aşkom![]()
Aminn ,benim de bu kadar yoktu ,annem hastalandığında arttı ,sonra da çoğaldı işte ama gencim yani,yaşlılık yokAnnemden genç halalarım var hepsinin saçı neredeyse beyazladı. İnşallah onlara çekmedim![]()
İnşallahAnnemden genç halalarım var hepsinin saçı neredeyse beyazladı. İnşallah onlara çekmedim![]()
Teşekkür ederimSenin canın beğenmedim istiyo
Taş gibisin hem de kıızzzzAminn ,benim de bu kadar yoktu ,annem hastalandığında arttı ,sonra da çoğaldı işte ama gencim yani,yaşlılık yok![]()
Üzüntüden oluyor galiba aşkomAminn ,benim de bu kadar yoktu ,annem hastalandığında arttı ,sonra da çoğaldı işte ama gencim yani,yaşlılık yok![]()
Valla değil aşko bizlerin yerinde başkası olsa idi ohoo..İçim yaşlı aşkom![]()
Yok ya o daha da gençİçim yaşlı aşkom![]()