• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Merhaba aşkom nasılsın 🤗❤️Afiyet olsun ❤️
Bende alıç sirkesi içiyorum 😁
İyiyim aşkom🥰sen nasılsın😘sağol,sana da şifa olsun ben de turşu suyuna dadandım kaç gündür 🤣
Küçük kızın öğretmeni sınıfı bırakmış ,bir mesaj ile söyleyip gitti tatil bittiği sabah iki gündür okula gidip geliyoruz onun için 🤦‍♀️Üçüncü öğretmen oldu bu ,bakalım ikinci dönem değiştireceğim herhalde 🤷‍♀️

İyiyim aşkom🥰sen nasılsın😘sağol,sana da şifa olsun ben de turşu suyuna dadandım kaç gündür 🤣
Küçük kızın öğretmeni sınıfı bırakmış ,bir mesaj ile söyleyip gitti tatil bittiği sabah iki gündür okula gidip geliyoruz onun için 🤦‍♀️Üçüncü öğretmen oldu bu ,bakalım ikinci dönem değiştireceğim herhalde 🤷‍♀️
İyiyim aşkom sağ ol 💜
Hadi ya şansa bak😏Hayırlısı olsun aşkom en iyisi değiştirmek🤷

İyiyim aşkom sağ ol 💜
Hadi ya şansa bak😏Hayırlısı olsun aşkom en iyisi değiştirmek🤷
Amin aşkom ,öyle gözüküyor yeni gelen de ücretli imiş ara tatilde atama varmış atanırsam o da gidicem diyor ,atanmazsam kalırım diyor.Kadrolulardan bulmam lazım şöyle kalıcı olan

Kızının saçını kesmiş,bunu duyan akraba konu komşu arayıp hesap soruyomuş nasıl kesersin diye. Poposunun da altındaymış saçı bir nevi nasıl kıydın diyorlar
Ay bitlendiğini düşünemiyorum 😂iyi yapmış bence küçük yaşta o kadar uzun zor olur

Amin aşkom ,öyle gözüküyor yeni gelen de ücretli imiş ara tatilde atama varmış atanırsam o da gidicem diyor ,atanmazsam kalırım diyor.Kadrolulardan bulmam lazım şöyle kalıcı olan
İnşallah sürekli kalacak iyi bir öğretmene denk gelir🤗

Kızının saçını kesmiş,bunu duyan akraba konu komşu arayıp hesap soruyomuş nasıl kesersin diye. Poposunun da altındaymış saçı bir nevi nasıl kıydın diyorlar
Öncesinde kestirelim saçını demiştim ağlamıştı ondan dolayı herkes ben zorladım kestirdi diyor ama kendisi istedi

Back