Eşin sık sık şehir dışında değil miKocam da aradı kızımın saçını niye kestirdin diyor yokluğundan istifade ettim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşin sık sık şehir dışında değil miKocam da aradı kızımın saçını niye kestirdin diyor yokluğundan istifade ettim dedim
Nereye gidiyorsunBen ilkbaharda taşınacağım zaten
Evet şimdi de amasya daEşin sık sık şehir dışında değil mi
İyiyim aşkomsen nasılsınsağol,sana da şifa olsun ben de turşu suyuna dadandım kaç gündürMerhaba aşkom nasılsın Afiyet olsun
Bende alıç sirkesi içiyorum
Tokide mi çalışıyorEvet şimdi de amasya da
Aynı yerde başka bir eve nerdeyse bitti ev ama soğuk olur ilk kış diye gitmedimNereye gidiyorsun
NolduUlan ne saçmış,hesap vere vere bitmedi
İyiyim aşkom sağ olİyiyim aşkomsen nasılsınsağol,sana da şifa olsun ben de turşu suyuna dadandım kaç gündür
Küçük kızın öğretmeni sınıfı bırakmış ,bir mesaj ile söyleyip gitti tatil bittiği sabah iki gündür okula gidip geliyoruz onun için Üçüncü öğretmen oldu bu ,bakalım ikinci dönem değiştireceğim herhalde
İyi yapmışsın cidden soğuk olurdu.Aynı yerde başka bir eve nerdeyse bitti ev ama soğuk olur ilk kış diye gitmedim
Yok genelde hastane ve kültür merkezi gibi yerlerin insaatini aalıyorlarTokide mi çalışıyor
Allah kolaylık versinYok genelde hastane ve kültür merkezi gibi yerlerin insaatini aalıyorlar
Amin aşkom ,öyle gözüküyor yeni gelen de ücretli imiş ara tatilde atama varmış atanırsam o da gidicem diyor ,atanmazsam kalırım diyor.Kadrolulardan bulmam lazım şöyle kalıcı olanİyiyim aşkom sağ ol
Hadi ya şansa bakHayırlısı olsun aşkom en iyisi değiştirmek
Kızının saçını kesmiş,bunu duyan akraba konu komşu arayıp hesap soruyomuş nasıl kesersin diye. Poposunun da altındaymış saçı bir nevi nasıl kıydın diyorlar
Ay bitlendiğini düşünemiyorum iyi yapmış bence küçük yaşta o kadar uzun zor olurKızının saçını kesmiş,bunu duyan akraba konu komşu arayıp hesap soruyomuş nasıl kesersin diye. Poposunun da altındaymış saçı bir nevi nasıl kıydın diyorlar
Vitaminler de saça gidiyor hepAy bitlendiğini düşünemiyorum iyi yapmış bence küçük yaşta o kadar uzun zor olur
İnşallah sürekli kalacak iyi bir öğretmene denk gelirAmin aşkom ,öyle gözüküyor yeni gelen de ücretli imiş ara tatilde atama varmış atanırsam o da gidicem diyor ,atanmazsam kalırım diyor.Kadrolulardan bulmam lazım şöyle kalıcı olan
Öncesinde kestirelim saçını demiştim ağlamıştı ondan dolayı herkes ben zorladım kestirdi diyor ama kendisi istediKızının saçını kesmiş,bunu duyan akraba konu komşu arayıp hesap soruyomuş nasıl kesersin diye. Poposunun da altındaymış saçı bir nevi nasıl kıydın diyorlar
Bir daha kestirme o kadar ilk ve sondurÖncesinde kestirelim saçını demiştim ağlamıştı ondan dolayı herkes ben zorladım kestirdi diyor ama kendisi istedi
Evet öyle derler eskiler bir de şey derlerdi saçımızı tararken eline ulaş,beline ulaş,kızımın saçı boyuna ulaşVitaminler de saça gidiyor hep
Amin aşkomİnşallah sürekli kalacak iyi bir öğretmene denk gelir