- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.320
- 548
- 25
Bunu duymamıştımEvet öyle derler eskiler bir de şey derlerdi saçımızı tararken eline ulaş,beline ulaş,kızımın saçı boyuna ulaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu duymamıştımEvet öyle derler eskiler bir de şey derlerdi saçımızı tararken eline ulaş,beline ulaş,kızımın saçı boyuna ulaş
Onu da yaşadım 2 sene önce kaynımın düğünü var dı düğün sonrası baktım kızlar bitlenmiş bir sürü ilaç sonrası tv de traş köpüğü tavsiyesi denk geldi yaptım ve yok oldularAy bitlendiğini düşünemiyorum iyi yapmış bence küçük yaşta o kadar uzun zor olur
Oy çok zor omuz hizası biraz aşağısı okul çocuğunda iyi geliyor banaOnu da yaşadım 2 sene önce kaynımın düğünü var dı düğün sonrası baktım kızlar bitlenmiş bir sürü ilaç sonrası tv de traş köpüğü tavsiyesi denk geldi yaptım ve yok oldular
Oy çok zor omuz hizası biraz aşağısı okul çocuğunda iyi geliyor bana
Oy maşallah gürmüş de kurumazda kolay kolay.Eki Görüntüle 3338913 Eki Görüntüle 3338914 böyleydi şimdi ki halini de sevdi zaten çok iyi oldu benim için de
Kulak altıOy maşallah gürmüş de kurumazda kolay kolay.
Çok mu kısa yaptın
Ben de uzasın diye ellemiyorum ama dökülüyor. Saçlarım kıvırcık olmasa kel gibi görünürdüm kesinEki Görüntüle 3338913 Eki Görüntüle 3338914 böyleydi şimdi ki halini de sevdi zaten çok iyi oldu benim için de
Senin şimdi beyazlarında vardırBen de uzasın diye ellemiyorum ama dökülüyor. Saçlarım kıvırcık olmasa kel gibi görünürdüm kesin
Oo epey radikal bir değişim olmuş ciddenKulak altı
Niye be bir tel var onu seviyorum ama sadece onu,başkası gelmesinSenin şimdi beyazlarında vardır
Benimkiler de güzel uzadı ,daha kestirmemBen de uzasın diye ellemiyorum ama dökülüyor. Saçlarım kıvırcık olmasa kel gibi görünürdüm kesin
YaşlanıyorsunNiye be bir tel var onu seviyorum ama sadece onu,başkası gelmesin
Kestirme yaa. Ben kısa saç sevmem çok uzun da sevmemBenimkiler de güzel uzadı ,daha kestirmem
Hayat bayram da olsunNiye be bir tel var onu seviyorum ama sadece onu,başkası gelmesin
Kendisi istedi böyleOo epey radikal bir değişim olmuş cidden
Olsun kendi memnun oldu ise uzayacak nasılsa Nane Limon Kabugu
Hiç de bilmem,sen yaşlanıyorsun ama ben gençleşiyorumYaşlanıyorsun
Ay çok güzel olmuş ,yakışmış maşallahKendisi istedi böyle Eki Görüntüle 3338918
Ben yaşlıyım zatenHiç de bilmem,sen yaşlanıyorsun ama ben gençleşiyorum
Bu yaş ta ne beyazı beNiye be bir tel var onu seviyorum ama sadece onu,başkası gelmesin
Anneme çekmişsem hayat bayram olur. 55 yaşında ve saçının sadece ön kısmında bir tutam beyaz tel varHayat bayram da olsun