KıyamamBüyük kızım gelmiş yarışma ne zaman başlıyacak diyor garibim sanıyor ki birinci olursam daha katılmam
Niye devam etmeni istemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KıyamamBüyük kızım gelmiş yarışma ne zaman başlıyacak diyor garibim sanıyor ki birinci olursam daha katılmam
Yok bir şey demiyor da yemek olunca kardeşine bakıyor bir arada bana oy vermeyenin telefonu bozulsun de diye tavsiye veriyorduKıyamam
Niye devam etmeni istemiyor
Dur benim telefonumun taksidi bitmedi ne bozulması yaaYok bir şey demiyor da yemek olunca kardeşine bakıyor bir arada bana oy vermeyenin telefonu bozulsun de diye tavsiye veriyordu
Eyvah eyvahYok bir şey demiyor da yemek olunca kardeşine bakıyor bir arada bana oy vermeyenin telefonu bozulsun de diye tavsiye veriyordu
Aldın mıDur benim telefonumun taksidi bitmedi ne bozulması yaa
Çok fena ya okul başkanı seçiminde ilk seneden 9 sınıftan aday olup tek kazananmışEyvah eyvah
Çok fena yay burçuEyvah eyvah
Benim eşimde yay iyi bilirimÇok fena yay burçu
Benim De oğlan hatta eşinle aynı günlerdi galibaBenim eşimde yay iyi bilirim
Evet 17 AralıkBenim De oğlan hatta eşinle aynı günlerdi galiba
Aynen aşko ikizler de hava grubu burcu zaten benziyoruz o yüzdenAşko benim ay burcum terazi cidden bu ben
Tabi ikizlerin de etkisi vardır
Ayfon değil kız Xiaomi note 8 pro. Nisan ayında almıştım. Karta çektim. Parasını biriktiriyorum sonra gidip o parayla dolar falan alıyorum.sjsjsj sonra baştan telefon parası biriktiriyorum 1200 kaldı ama çok şükür.Aldın mı
Anne kız çay içiyorduk benim taktiğimi uygulasan herkes oy verirdi diyor birdeDur benim telefonumun taksidi bitmedi ne bozulması yaa
Hayırlısı olsun birikir inşallah parandaAyfon değil kız Xiaomi note 8 pro. Nisan ayında almıştım. Karta çektim. Parasını biriktiriyorum sonra gidip o parayla dolar falan alıyorum.sjsjsj sonra baştan telefon parası biriktiriyorum 1200 kaldı ama çok şükür.
Gözünü seveyim taktik maktik uygulama.Anne kız çay içiyorduk benim taktiğimi uygulasan herkes oy verirdi diyor birde
Ben harcıyorum ya üstüne olsam biriktiririm deHayırlısı olsun birikir inşallah paranda
Yok ya ona kalsa siteye havuz yaptıracağım dememde lazımGözünü seveyim taktik maktik uygulama.
Ya ahahahahahYok ya ona kalsa siteye havuz yaptıracağım dememde lazım