- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.320
- 548
- 25
Ay bende kocan aldı sanmıştım.snsjsjsGeçen ay yöresel yemek yarışmasını kazanmıştım ya onun hediyesi kız. Yani muhtemelen o. Çünkü bu ara gelecek bir kargo yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende kocan aldı sanmıştım.snsjsjsGeçen ay yöresel yemek yarışmasını kazanmıştım ya onun hediyesi kız. Yani muhtemelen o. Çünkü bu ara gelecek bir kargo yok.
Hay tüküreyim onların nemlendiricilerine bacaksızlar ahshjahshshHocam ben de böyle düşünüyorum ortaokuldayım burada bile kızlarımız minik minik başlamış makyaja hepsinin kalemliğinin içinde dudak nemlendiricileri var
O eğer 24 Kasım’da okuldaysam çiçek yollar okula. Ama o gün tatilse ve evdeysem yollamaz. İşte bu da böyle bir yurdum Anteplisi.Ay bende kocan aldı sanmıştım.snsjsjs
Karışmıyorum zatenGörürsün tabii yaa hevesleri varken yapsınlar
Sağol ablacımEn azından mardin daha büyük oraya göre,çok sağol mavişim sanada geçmişler olsun
Çorba mıTahminleri alalım Eki Görüntüle 3338095
Tüm sırrı bozdun ama senÇorba mı
İçinde kepçe var. Direk çorba gibi geldi ne sırrı vardı kiTüm sırrı bozdun ama sen
Kızım çorbanin adını söyliicedin ya elendin senİçinde kepçe var. Direk çorba gibi geldi ne sırrı vardı ki
Yayla çorbasıKızım çorbanin adını söyliicedin ya elendin sen
Yine elindin, Toyga çorbasıydıYayla çorbası
Aa margaret in çorbası çok severYine elindin, Toyga çorbasıydı
Aşkı memnuyu bile izlemeyen bi arkadaşım varmış ben şokBu zamana kadar Yaprak Dökümü’nü hiç izlememeyi nasıl başardın
Onu çok izledimAşkı memnuyu bile izlemeyen bi arkadaşım varmış ben şok
Bende izledim halaa baslasa izlerdim busene izleyemedim kızım sağolsun arkadasım simdi diyorki twitte görmüş aaa bune ulginc diziymiş ben böyle tahmin etmezdim diyo dedim manyahOnu çok izledim
Sende sağol mavişimSağol ablacım