Benim doğum günüme gün vermişler11 Haziran olmaz, seneye tam bugün bu saatte burada buluşalım diyeydin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doğum günüme gün vermişler11 Haziran olmaz, seneye tam bugün bu saatte burada buluşalım diyeydin.
Kar yağıyordurNiye, Cizre’nin kurtuluşu muymuş
TövbeFizik için 11 hazirana gün verdiler sjksjksjk
Aşırı yağış aldıGece fırtına vardı. Şırnak genelinde tatil edildiNiye, Cizre’nin kurtuluşu muymuş
Ben de okul formasının ceketi yerine toz pembe trençkot giymiştim diye slk müdür beni millete göstere yassaakk diye böğürmüştü. Umurumda mıydı peki haaayırLisede herkes eteğini kıvırırdı yukarıdan. Öğretmenler indirirdi. Benim eteğim de kısaydı. Bir gün kontrol vardı, çekti beni kenara müdür yardımcısı. Kıvırmamışım, alttan da kestirmişim direkt. Dikiş payı bile yok doğru düzgün. Sinirlendi sinirlendi git başka etek al dedi. Makyaj yapmazdım ama saçım da hep ÜTÜLÜ ve açıktı. Bir de gömleğin içine renkli sweatler giyerdim. Beni okul kapısından içeri almadı idareciler. Törende de benden bahsetti mikrofonda. Sabah kız öğrencinin biri pembe kazak giymiş gömleğin içine, insaf ya. Peki biz naptık, kapıdan geri gönderdik dedi. O sırada ben de sırada ayaktayım, onu dinliyorum ajsjsjs. O yüzden ahkam kesemiyorum şimdi öğrencilere.
Hepimiz arka sıradakilermişiz.Ben de okul formasının ceketi yerine toz pembe trençkot giymiştim diye slk müdür beni millete göstere yassaakk diye böğürmüştü. Umurumda mıydı peki haaayır
Devlet hastanesi böyle. Bana da ultrason için 6 ay sonrasına gün verdilerFizik için 11 hazirana gün verdiler sjksjksjk
Görürsün tabii yaa hevesleri varken yapsınlarO günleri görürmüyüm
Bazen küçük bir yerde yaşadığım için şükrediyorumDevlet hastanesi böyle. Bana da ultrason için 6 ay sonrasına gün verdiler
Valla öyle Seni mecbur özele sevk ediyor.Bazen küçük bir yerde yaşadığım için şükrediyorum
Devlette böyle işte arada boşluklar oluyormuş denk elirse erkene alınabiliyıormuş,bide dışardan bakacam .11 Haziran olmaz, seneye tam bugün bu saatte burada buluşalım diyeydin.
Çifte kutlama yaparız nevoşş ellerr havayaaaaBenim doğum günüme gün vermişler
Hasta çok uzman az işin özeti böyle.Tövbe
Erken olmuş
Gata bile 3 hazirana verdi düşün yani,seninde çok uzunmuş tarih olarak.Devlet hastanesi böyle. Bana da ultrason için 6 ay sonrasına gün verdiler
Aynen öyle abla. Mecbur burda özel hastane de yok düzgün. Ultrason çeken bir yer bulamadık. Mardin de çektirdik. Sana da geçmiş olsunDevlette böyle işte arada boşluklar oluyormuş denk elirse erkene alınabiliyıormuş,bide dışardan bakacam .
Çifte kutlama yaparız nevoşş ellerr havayaaaa
Hasta çok uzman az işin özeti böyle.
Gata bile 3 hazirana verdi düşün yani,seninde çok uzunmuş tarih olarak.
En azından mardin daha büyük oraya göre,çok sağol mavişim sanada geçmişler olsunAynen öyle abla. Mecbur burda özel hastane de yok düzgün. Ultrason çeken bir yer bulamadık. Mardin de çektirdik. Sana da geçmiş olsun
Güle güle iyi günlerinde kullan..Sanırım bugün hediyem geliyor. Öğretmenler günü hediyem olsun. Aldım, kabul ettim skkdkdld
Teşekkürler, inşallah abla.Güle güle iyi günlerinde kullan..
Ne aldırdınSanırım bugün hediyem geliyor. Öğretmenler günü hediyem olsun. Aldım, kabul ettim skkdkdld
Rica ederim çok güzel bir hediye gelecektir zaten.Teşekkürler, inşallah abla.
Geçen ay yöresel yemek yarışmasını kazanmıştım ya onun hediyesi kız. Yani muhtemelen o. Çünkü bu ara gelecek bir kargo yok.Ne aldırdın
Hocam ben de böyle düşünüyorum ortaokuldayım burada bile kızlarımız minik minik başlamış makyaja hepsinin kalemliğinin içinde dudak nemlendiricileri varBizim okulda bunlara en takılmayan öğretmen bendim, çünkü en gençleriydim. Tabii unu çıkarmadıkları sürece.