• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Lisede herkes eteğini kıvırırdı yukarıdan. Öğretmenler indirirdi. Benim eteğim de kısaydı. Bir gün kontrol vardı, çekti beni kenara müdür yardımcısı. Kıvırmamışım, alttan da kestirmişim direkt. Dikiş payı bile yok doğru düzgün. Sinirlendi sinirlendi git başka etek al dedi. Makyaj yapmazdım ama saçım da hep ÜTÜLÜ 🥲 ve açıktı. Bir de gömleğin içine renkli sweatler giyerdim. Beni okul kapısından içeri almadı idareciler. Törende de benden bahsetti mikrofonda. Sabah kız öğrencinin biri pembe kazak giymiş gömleğin içine, insaf ya. Peki biz naptık, kapıdan geri gönderdik dedi. O sırada ben de sırada ayaktayım, onu dinliyorum ajsjsjs. O yüzden ahkam kesemiyorum şimdi öğrencilere.
Ben de okul formasının ceketi yerine toz pembe trençkot giymiştim diye slk müdür beni millete göstere yassaakk diye böğürmüştü. Umurumda mıydı peki haaayır😂

11 Haziran olmaz, seneye tam bugün bu saatte burada buluşalım diyeydin.
Devlette böyle işte arada boşluklar oluyormuş denk elirse erkene alınabiliyıormuş,bide dışardan bakacam .
Benim doğum günüme gün vermişler:KK70:
Çifte kutlama yaparız nevoşş ellerr havayaaaa :KK70::KK70:
Tövbe😏
Erken olmuş😁
Hasta çok uzman az işin özeti böyle.
Devlet hastanesi böyle. Bana da ultrason için 6 ay sonrasına gün verdiler 😐
Gata bile 3 hazirana verdi düşün yani,seninde çok uzunmuş tarih olarak.

Devlette böyle işte arada boşluklar oluyormuş denk elirse erkene alınabiliyıormuş,bide dışardan bakacam .

Çifte kutlama yaparız nevoşş ellerr havayaaaa :KK70::KK70:

Hasta çok uzman az işin özeti böyle.

Gata bile 3 hazirana verdi düşün yani,seninde çok uzunmuş tarih olarak.
Aynen öyle abla. Mecbur burda özel hastane de yok düzgün. Ultrason çeken bir yer bulamadık. Mardin de çektirdik. Sana da geçmiş olsun

Aynen öyle abla. Mecbur burda özel hastane de yok düzgün. Ultrason çeken bir yer bulamadık. Mardin de çektirdik. Sana da geçmiş olsun
En azından mardin daha büyük oraya göre,çok sağol mavişim sanada geçmişler olsun :KK60:

Bizim okulda bunlara en takılmayan öğretmen bendim, çünkü en gençleriydim. Tabii 💩 unu çıkarmadıkları sürece.
Hocam ben de böyle düşünüyorum ortaokuldayım burada bile kızlarımız minik minik başlamış makyaja 😅 hepsinin kalemliğinin içinde dudak nemlendiricileri var 🤣

Back