- 1 Aralık 2021
- 12.794
- 43.727
- 548
- 34
Ben hiç zorla uyandirmadım bugün okul var diye sabahın köründe kendileri kalktıFaaarkk ettim kaybettiğimiii ama anlatmadım hiç kimseeelereeeee
Ebebeyinleri tarafından zorla uyandırılanlara gü naayyy dınnn anam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç zorla uyandirmadım bugün okul var diye sabahın köründe kendileri kalktıFaaarkk ettim kaybettiğimiii ama anlatmadım hiç kimseeelereeeee
Ebebeyinleri tarafından zorla uyandırılanlara gü naayyy dınnn anam
Çocukları okula göndermek için zorla uyandıran ebebeyinlere de günaydın.Faaarkk ettim kaybettiğimiii ama anlatmadım hiç kimseeelereeeee
Ebebeyinleri tarafından zorla uyandırılanlara gü naayyy dınnn
Geçmiş olsun şimdi nasılsın canımOooofffff of… geçmiş olsuna bir kek yapanım bile yok
Hayalimdeki velet.Ben hiç zorla uyandirmadım bugün okul var diye sabahın köründe kendileri kalktı
benim büyük kız uykuya düşkün ams okula düzensiz gitmez şimdi hafif makyaj da eklendi o yüzden okul varsa eerkencidirHayalimdeki velet.
Kaçıncı sınıf? Hafif makyaj da eklenmiş. Kız çocuklar kalp ben yaa.benim büyük kız uykuya düşkün ams okula düzensiz gitmez şimdi hafif makyaj da eklendi o yüzden okul varsa eerkencidir
10 sınıf daKaçıncı sınıf? Hafif makyaj da eklenmiş. Kız çocuklar kalp ben yaa.
Ay öğrencilerimi özledim.10 sınıf da
16 yıl sonra benimki de yapar.10 sınıf da
Çok tanıdık geldiOkul bitti kurtuldum. Disipline gidecekler diye korkuyordumbenim büyük kız uykuya düşkün ams okula düzensiz gitmez şimdi hafif makyaj da eklendi o yüzden okul varsa eerkencidir
Ben o yaşlarda(!)rimelsiz yaşayamayacağımı düşünürdüm. Şimdi bir kaş sabitleyici sürüyorum adam olana çok bile diyorumskskskksÇok tanıdık geldiOkul bitti kurtuldum. Disipline gidecekler diye korkuyordum
Aaaa anne sadece rimel herkes yapıyor
Bizim okulda bunlara en takılmayan öğretmen bendim, çünkü en gençleriydim. Tabii unu çıkarmadıkları sürece.Çok tanıdık geldiOkul bitti kurtuldum. Disipline gidecekler diye korkuyordum
Aaaa anne sadece rimel herkes yapıyor
Lisede herkes eteğini kıvırırdı yukarıdan. Öğretmenler indirirdi. Benim eteğim de kısaydı. Bir gün kontrol vardı, çekti beni kenara müdür yardımcısı. Kıvırmamışım, alttan da kestirmişim direkt. Dikiş payı bile yok doğru düzgün. Sinirlendi sinirlendi git başka etek al dedi. Makyaj yapmazdım ama saçım da hep ÜTÜLÜ ve açıktı. Bir de gömleğin içine renkli sweatler giyerdim. Beni okul kapısından içeri almadı idareciler. Törende de benden bahsetti mikrofonda. Sabah kız öğrencinin biri pembe kazak giymiş gömleğin içine, insaf ya. Peki biz naptık, kapıdan geri gönderdik dedi. O sırada ben de sırada ayaktayım, onu dinliyorum ajsjsjs. O yüzden ahkam kesemiyorum şimdi öğrencilere.Ben o yaşlarda(!)rimelsiz yaşayamayacağımı düşünürdüm. Şimdi bir kaş sabitleyici sürüyorum adam olana çok bile diyorumskskskks
Niye, Cizre’nin kurtuluşu muymuşGünaydın bizde okullar tatil edildi
O günleri görürmüyümBen o yaşlarda(!)rimelsiz yaşayamayacağımı düşünürdüm. Şimdi bir kaş sabitleyici sürüyorum adam olana çok bile diyorumskskskks
11 Haziran olmaz, seneye tam bugün bu saatte burada buluşalım diyeydin.Fizik için 11 hazirana gün verdiler sjksjksjk
Yok çok sırıtmıyordu. Ama bizim zamanımızda yapılmazdı garip geliyordu. Biz saçımızı toplamasak okula almazlardıBizim okulda bunlara en takılmayan öğretmen bendim, çünkü en gençleriydim. Tabii unu çıkarmadıkları sürece.