• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Faaarkk ettim kaybettiğimiii ama anlatmadım hiç kimseeelereeeee

Ebebeyinleri tarafından zorla uyandırılanlara gü naayyy dınnn
Çocukları okula göndermek için zorla uyandıran ebebeyinlere de günaydın. :KK53:

benim büyük kız uykuya düşkün ams okula düzensiz gitmez şimdi hafif makyaj da eklendi o yüzden okul varsa eerkencidir
Kaçıncı sınıf? Hafif makyaj da eklenmiş. Kız çocuklar kalp ben yaa. 😂

benim büyük kız uykuya düşkün ams okula düzensiz gitmez şimdi hafif makyaj da eklendi o yüzden okul varsa eerkencidir
Çok tanıdık geldi😁Okul bitti kurtuldum. Disipline gidecekler diye korkuyordum:70:
Aaaa anne sadece rimel herkes yapıyor🤣

Çok tanıdık geldi😁Okul bitti kurtuldum. Disipline gidecekler diye korkuyordum:KK70:
Ben o yaşlarda(!)rimelsiz yaşayamayacağımı düşünürdüm. Şimdi bir kaş sabitleyici sürüyorum adam olana çok bile diyorumskskskks

Çok tanıdık geldi😁Okul bitti kurtuldum. Disipline gidecekler diye korkuyordum:KK70:
Bizim okulda bunlara en takılmayan öğretmen bendim, çünkü en gençleriydim. Tabii 💩 unu çıkarmadıkları sürece.

Ben o yaşlarda(!)rimelsiz yaşayamayacağımı düşünürdüm. Şimdi bir kaş sabitleyici sürüyorum adam olana çok bile diyorumskskskks
Lisede herkes eteğini kıvırırdı yukarıdan. Öğretmenler indirirdi. Benim eteğim de kısaydı. Bir gün kontrol vardı, çekti beni kenara müdür yardımcısı. Kıvırmamışım, alttan da kestirmişim direkt. Dikiş payı bile yok doğru düzgün. Sinirlendi sinirlendi git başka etek al dedi. Makyaj yapmazdım ama saçım da hep ÜTÜLÜ 🥲 ve açıktı. Bir de gömleğin içine renkli sweatler giyerdim. Beni okul kapısından içeri almadı idareciler. Törende de benden bahsetti mikrofonda. Sabah kız öğrencinin biri pembe kazak giymiş gömleğin içine, insaf ya. Peki biz naptık, kapıdan geri gönderdik dedi. O sırada ben de sırada ayaktayım, onu dinliyorum ajsjsjs. O yüzden ahkam kesemiyorum şimdi öğrencilere.

Bizim okulda bunlara en takılmayan öğretmen bendim, çünkü en gençleriydim. Tabii 💩 unu çıkarmadıkları sürece.
Yok çok sırıtmıyordu. Ama bizim zamanımızda yapılmazdı garip geliyordu. Biz saçımızı toplamasak okula almazlardı🤣

Back