- 21 Kasım 2017
- 27.859
- 122.219
- 598
O sırada benim ana ekran:Aşkı memnuyu bile izlemeyen bi arkadaşım varmış ben şok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sırada benim ana ekran:Aşkı memnuyu bile izlemeyen bi arkadaşım varmış ben şok
Sonuncu olduğum çorbam.Aa margaret in çorbası çok sever
Sanki çok kaos var topikte de…Ben Kıbrıs tatlısı yapmaya gidiyorum raad durun
Teşekkür ederim Kanamam devam ediyor maalesef. azalacak dedi doktorum ama inşallah diyorum ağrım var hematom olan yerde, o da geçerse daha iyi hissedeceğim inşallah.Geçmiş olsun şimdi nasılsın canım
Aman ağzımızın tadı kaçmasınSanki çok kaos var topikte de…
Ondan sonra içinden yöresel aşkı çıktıAa margaret in çorbası çok sever
Yaparsın yaAma önce kek alman lazımBen geldiiim! Elimdeki işleri erittim biraz. 30 dklık işim kalınca mola verdim
Yarışmanın bitmesine az da kalmış. Acaba yapabilir miyim o güne kadar bir şey?
Geçmiş olsunO kadar hastayimkiii 2 gündür baygın yatıyorum, herkes kendine mukayyet olsun askolar
Geçmiş olsun canımO kadar hastayimkiii 2 gündür baygın yatıyorum, herkes kendine mukayyet olsun askolar
Yöresel hediyemin kargosu yetişmedi bugüne, yazıklarım olsun.Ondan sonra içinden yöresel aşkı çıktı
Patladı gitti Tutana aşk olsunOndan sonra içinden yöresel aşkı çıktı
Geçmiş olsun canımO kadar hastayimkiii 2 gündür baygın yatıyorum, herkes kendine mukayyet olsun askolar
Bugün ne vardıYöresel hediyemin kargosu yetişmedi bugüne, yazıklarım olsun.
Yine yandı mıC A N O muhallebinin donmasına izin vermediler zaten donacağı da yokmuşneyse ki yendi de başıma bela olmadı.sjsjsj
Yine?!?!?!?! Evde nişasta kalmamış ben de unlar yaptım muhallebiyi ama çok akışkan oldu bir süre Kıbrıs tatlısı görmek de duymak da istemiyorumYine yandı mı