- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.889
- 598
Yok Nene bakanlik soruşturmasıyla beni başka okula aldılar bununda adı sapiga cikti antalyaya tayin isteyip kaçtı.Sonuç ne peki hala devammı takibe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok Nene bakanlik soruşturmasıyla beni başka okula aldılar bununda adı sapiga cikti antalyaya tayin isteyip kaçtı.Sonuç ne peki hala devammı takibe
Gittiği yerdede yapar pislşklerini mutlaka,şu anda sıkıntı yok demi.Yok Nene bakanlik soruşturmasıyla beni başka okula aldılar bununda adı sapiga cikti antalyaya tayin isteyip kaçtı.
Yarın oraya gideceğiz.Allah korusun len . Mersin erdemlili bu fırlama bisey .
Yok Nene ortalık sakin .Gittiği yerdede yapar pislşklerini mutlaka,şu anda sıkıntı yok demi.
Sorustur şunu kimmis neyin nesiymişYarın oraya gideceğiz.
Aman neyse sakin olsunda.Yok Nene ortalık sakin .
Beni gören yapışıyor Nene hayatımı calikusuna çevirdiler.Aman neyse sakin olsunda.
Güzel bir genç kızsın sonuçta,yaklaşanda iyi niyetle yaklaşsın yani arkadaş olmaya çalışsın diğer türlüsü zaten iğrençlik .Beni gören yapışıyor Nene hayatımı calikusuna çevirdiler.
Ben de öyle gördüm300 dü en son gördüğümde
At bakalımBunun niyeti ciddi gibi . Resim atam mi?
Ben önceki okulumdan peşimde biri olduğu için bakanlık soruşturmasıyla sürüldüm şimdi bu okulda da peşime biri takıldı vallah bikmişem
Nevoşumm şimdi goruyorum bu ay bıraz yogunlugum var hayatımda yarısmaya yetısemem dıye basvurmadım dıger aylar inşallahOriana nerelerde bu ay gelmedi
Benim kekime neden yorum yapmadınız?Bitti mi herkesin kekiiy
Tamam canım Allah kolaylık versinNevoşumm şimdi goruyorum bu ay bıraz yogunlugum var hayatımda yarısmaya yetısemem dıye basvurmadım dıger aylar inşallah
Yok daha varBitti mi herkesin kekiiy
Tooooğliiin henüz girip incelemedim azıcık hastayımda yapıcam bır oyumda sanaBenim kekime neden yorum yapmadınız?
İyiyiz iyiyiz nevosum cok sukur kotu bısey yok sadece yogunlukTamam canım Allah kolaylık versin
İyi misiniz
Çok şükür canımİyiyiz iyiyiz nevosum cok sukur kotu bısey yok sadece yogunluk
GalpTooooğliiin henüz girip incelemedim azıcık hastayımda yapıcam bır oyumda sana