- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Bunu izlemiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edebiyat. Çok istedim ama yok göndermedi. İki yıllık okudum oturdum kıçımın üstüne.Aynı şeyi yaşadım. Hangi bölümü istiyorsun. Bence bir yolunu bul başla
Bunu hiç duymamıştım çok yaratıcı ya.Gırmızı gamyon çarpa da ganın belli olmaya
Kanım donuyo resmen. Bu AnteBliler ne yaşamışta böyle beddualar bulmuşlar çok merak ediyorum.ajajanBunu hiç duymamıştım çok yaratıcı ya.
Benim bir öğretmen arkadaşım açıköğretim mezunu. Artık böyle bir imkan varken örgün okumak mantıklı değil. Tabii öğretmen olmak isteniyorsa. Eğitimleri arasında tabii ki fark vardır ama o açığı bir şekilde kapatıyorlar. Gayet iyi bir öğretmendir.Edebiyat. Çok istedim ama yok göndermedi. İki yıllık okudum oturdum kıçımın üstüne.
Onu açıköğretim oku o zamanEdebiyat. Çok istedim ama yok göndermedi. İki yıllık okudum oturdum kıçımın üstüne.
Bende atanmam şart değil okul bitince formasyon almak istiyorumBenim bir öğretmen arkadaşım açıköğretim mezunu. Artık böyle bir imkan varken örgün okumak mantıklı değil. Tabii öğretmen olmak isteniyorsa. Eğitimleri arasında tabii ki fark vardır ama o açığı bir şekilde kapatıyorlar. Gayet iyi bir öğretmendir.
Doğrusunu söylemek gerekirse hiçbir zaman öğretmen olmak istemedim. Küçükken bile nenem hep dua ederdi öğretmen olasınn,gaymakam olasıınn,diye. Bakıcaaz. Önce üşenmeyip sınava gireyim de gerisi gelir zaten.Benim bir öğretmen arkadaşım açıköğretim mezunu. Artık böyle bir imkan varken örgün okumak mantıklı değil. Tabii öğretmen olmak isteniyorsa. Eğitimleri arasında tabii ki fark vardır ama o açığı bir şekilde kapatıyorlar. Gayet iyi bir öğretmendir.
Öyle yapacağım.Onu açıköğretim oku o zaman
Bunları biliyorum.Margaret Hale bak birkaç tane daha var. Kanın içine aha. Ekmek atlı sen yayan kalasın.
Biz Allah belanı versin deyince tükürüp töbe ederiz ama Antepliler maaaşallaaah.Bunları biliyorum.
Formasyon dersleri eğlencelidir aslında. Atanma yaşı var mı?Bende atanmam şart değil okul bitince formasyon almak istiyorum
Yaşım 45-46 olur ama olsun. İçimde kalacağına yapayım.
Yok ama ben illa iş için okumuyorum.Formasyon dersleri eğlencelidir aslında. Atanma yaşı var mı?
Üşenme lütfenDoğrusunu söylemek gerekirse hiçbir zaman öğretmen olmak istemedim. Küçükken bile nenem hep dua ederdi öğretmen olasınn,gaymakam olasıınn,diye. Bakıcaaz. Önce üşenmeyip sınava gireyim de gerisi gelir zaten.
Dgs'ye bile girmiyorum üşendiğim için. Ben böyle bir insan değildim ama okul konusunda çok büyük hayal kırıklığına uğratıldığım içinÜşenme lütfen
Hangi bölümü bitirdin. Aslında dgsyi yapabilirsin. Hem daha çok zaman var. En azından denemiş olursunDgs'ye bile girmiyorum üşendiğim için. Ben böyle bir insan değildim ama okul konusunda çok büyük hayal kırıklığına uğratıldığım için
Mesela geçen sene KPSS ye girdim sorular nasıl basit ama ciddiye alıp çözmedim. Benim başarımla ailem(babam) gururlansın istemiyorum. İçimde böyle bir duygu var. Yine ne ediyorsam kendime ediyorum farkındayım ama... Hayırlısı
Muhasebe. Hiç sevmiyorum bölümümü. Babam darlıyor da darlıyor dgs'ye gir diye ama ben nefret ediyorum bu bölümden. Bizde sorun çok maalesef.Hangi bölümü bitirdin. Aslında dgsyi yapabilirsin. Hem daha çok zaman var. En azından denemiş olursun
Anlıyorum canım ve be 42 yaşında keşke direnseydim diyorum. Bence bir yolunu bul ve yap. Sonra inan pişman oluyorsun.Muhasebe. Hiç sevmiyorum bölümümü. Babam darlıyor da darlıyor dgs'ye gir diye ama ben nefret ediyorum bu bölümden. Bizde sorun çok maalesef.