Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Edebiyat. Çok istedim ama yok göndermedi. İki yıllık okudum oturdum kıçımın üstüne.
Benim bir öğretmen arkadaşım açıköğretim mezunu. Artık böyle bir imkan varken örgün okumak mantıklı değil. Tabii öğretmen olmak isteniyorsa. Eğitimleri arasında tabii ki fark vardır ama o açığı bir şekilde kapatıyorlar. Gayet iyi bir öğretmendir.

Benim bir öğretmen arkadaşım açıköğretim mezunu. Artık böyle bir imkan varken örgün okumak mantıklı değil. Tabii öğretmen olmak isteniyorsa. Eğitimleri arasında tabii ki fark vardır ama o açığı bir şekilde kapatıyorlar. Gayet iyi bir öğretmendir.
Bende atanmam şart değil okul bitince formasyon almak istiyorum 😁
Yaşım 45-46 olur ama olsun. İçimde kalacağına yapayım.

Doğrusunu söylemek gerekirse hiçbir zaman öğretmen olmak istemedim.😁 Küçükken bile nenem hep dua ederdi öğretmen olasınn,gaymakam olasıınn,diye. Bakıcaaz. Önce üşenmeyip sınava gireyim de gerisi gelir zaten.

Üşenme lütfen🤗
Dgs'ye bile girmiyorum üşendiğim için. Ben böyle bir insan değildim ama okul konusunda çok büyük hayal kırıklığına uğratıldığım için😏
Mesela geçen sene KPSS ye girdim sorular nasıl basit ama ciddiye alıp çözmedim. Benim başarımla ailem(babam) gururlansın istemiyorum.🤷🏻‍♀️ İçimde böyle bir duygu var. Yine ne ediyorsam kendime ediyorum farkındayım ama... Hayırlısı

Dgs'ye bile girmiyorum üşendiğim için. Ben böyle bir insan değildim ama okul konusunda çok büyük hayal kırıklığına uğratıldığım için😏
Mesela geçen sene KPSS ye girdim sorular nasıl basit ama ciddiye alıp çözmedim. Benim başarımla ailem(babam) gururlansın istemiyorum.🤷🏻‍♀️ İçimde böyle bir duygu var. Yine ne ediyorsam kendime ediyorum farkındayım ama... Hayırlısı
Hangi bölümü bitirdin. Aslında dgsyi yapabilirsin. Hem daha çok zaman var. En azından denemiş olursun🤗

Hangi bölümü bitirdin. Aslında dgsyi yapabilirsin. Hem daha çok zaman var. En azından denemiş olursun🤗
Muhasebe. Hiç sevmiyorum bölümümü. Babam darlıyor da darlıyor dgs'ye gir diye ama ben nefret ediyorum bu bölümden. Bizde sorun çok maalesef.🤷🏻‍♀️

X