Sağ ol canım inşallahOooooo hayırlısı olsun bebişim
Bu yıl geçsem yeter. Kalabalık evde çalışmak zor oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım inşallahOooooo hayırlısı olsun bebişim
Görümcemden alırımMalatya’ya dönünce bulursun. Seneye yöresel işi sende.
Senin için miOlumlu olumlu.
Seni yıllık izne çıkarsınlar.Malatya’ya dönünce bulursun. Seneye yöresel işi sende.
Evet.Senin için mi
Yok izin vermemSeni yıllık izne çıkarsınlar.
42 yaşında kadın hala okumaya çalışıyor. Biraz beni örnek alın. Bu şekil değil mi
Yeessss. Ayrıca yaşın 42 değil42 yaşında kadın hala okumaya çalışıyor. Biraz beni örnek alın. Bu şekil değil mi
Daha çok hayalim varYeessss. Ayrıca yaşın 42 değil
Hepsini teeek tek,tadına vara vara gerçekleştireceksin inşallah.Daha çok hayalim var
Ölmeden yapmak istiyorum
Gençler çabalamıyor çok üzülüyorum
Böylesine gelinin hası derlerEve gitmeye üşendiğim için kaynanamda kalan ben…
Vefa bizde sadece bir semt adı değil.Böylesine gelinin hası derler
Bugün bir AnteB bedduası duydum senlen de paylaşayım mıVefa bizde sadece bir semt adı değil.
Paylaş çok severim.Bugün bir AnteB bedduası duydum senlen de paylaşayım mı
Çok aminHepsini teeek tek,tadına vara vara gerçekleştireceksin inşallah.
Bu gençlerde bende dahil iş yok ya. Öyle bir döneme denk geldik ki Allah sonumuzu hayr etsin ama evet çabamız yok.
Gırmızı gamyon çarpa da ganın belli olmaya.Paylaş çok severim.
Abla örgüne param yok. Örgün okumak çok maliyetli artık. Ama açıktan çok istediğim, puanım yetmesine rağmen babamın ataması yok diye göndermediği bölümü okumak istiyorum. İnşallah yaniÇok amin
Benim eşim önce izin vermiyordu. Yoksa ben çoktan yapardım. Şimdi kapasite olsa profesör olsam arkamda
Geç kalmadan bir yerden başlamak lazım
Hatta örgün okuyun onun tadını alın
Aynı şeyi yaşadım. Hangi bölümü istiyorsun. Bence bir yolunu bul başlaAbla örgüne param yok. Örgün okumak çok maliyetli artık. Ama açıktan çok istediğim, puanım yetmesine rağmen babamın ataması yok diye göndermediği bölümü okumak istiyorum. İnşallah yani
Gırmızı gamyon çarpa da ganın belli olmaya.
Aaa dur bir tane daha var.
Canın çıka da cebine gire
Bunları hiç duymuş muydun