Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın. Bu sabah bu tavana açtım gözlerimi.
Ay hadi inşallah tek seferde geçersin sınavını10 da sınavım var dua edinnn
Tavana bakınca Irmağının akışına ölürüm Türkiye'm çalıyorGünaydın. Bu sabah bu tavana açtım gözlerimi.
Evet bir de bu vardı değil mi bu topikte istenmiyorsam açık açık söyleyin.Margaret Hale tüm kuralları sen yeniliyorsun Cheescake süslemesinden sonra yasaklarda mı değişiyor
İnşallah kuzuuumAy hadi inşallah tek seferde geçersin sınavını
Bunlar da az Osmaniyeli değil hani sjdksjdjTavana bakınca Irmağının akışına ölürüm Türkiye'm çalıyor
Çok mükemmelsin. Herşeyin mükemmelEvet bir de bu vardı değil mi bu topikte istenmiyorsam açık açık söyleyin.
Başarılar kuzum10 da sınavım var dua edinnn
Baksana hep beni baltalıyorsunuz İki sene neylerim ben, yarışma yoksunluğu krizine girerim sjskks. Neyse bundan sonra sakin takılacağım. Fasulye olmamam lazım.Çok mükemmelsin. Herşeyin mükemmel
Yapacak bişey yok. Allah vergisi bir yetenek
İstenmediğini nerden çıkardın
Yok yaa 2 yıl değildir o resmen panikatak başlangıcı Biz bir seneyi zor geçiriyoruzBaksana hep beni baltalıyorsunuz İki sene neylerim ben, yarışma yoksunluğu krizine girerim sjskks. Neyse bundan sonra sakin takılacağım. Fasulye olmamam lazım.
Tarif verirken hayla,saten falan yaz ,hatta tiskinmek vs vs köpürt,asla oy verememBaksana hep beni baltalıyorsunuz İki sene neylerim ben, yarışma yoksunluğu krizine girerim sjskks. Neyse bundan sonra sakin takılacağım. Fasulye olmamam lazım.
Yok yaa 2 yıl değildir o resmen panikatak başlangıcı Biz bir seneyi zor geçiriyoruz
Yoksa ciddi mi Zennam
Sen de topun ağzındasın zaten dikkat et hahahhshhsYok yaa 2 yıl değildir o resmen panikatak başlangıcı Biz bir seneyi zor geçiriyoruz