- 21 Kasım 2017
- 28.065
- 121.192
- 598
O bakırları (ç)almışsam kullanırım tabii kiAma iddialıyım dizmiştin bakırları![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bakırları (ç)almışsam kullanırım tabii kiAma iddialıyım dizmiştin bakırları![]()
Bende erken kalkacağım ama uyuyamam zatenSabah 4’te kalkacak olan ben değilmişim gibi ne güzel goy goya geldim![]()
Sadece beğenmedim olsa yine iyi ahahahaBeğenmedi mi hakkettin birazdan gelir![]()
Ben senin yerinde olsam şöyle derdim.O bakırları (ç)almışsam kullanırım tabii ki![]()
Bende onu destekliyorumTolin'e bir oy daha geldi ahahahah Ben tolin'i destekliyom,hadi bakalım
Ameliyat olacağımNiye dörtte kalkacaksın ki?![]()
Sen niye erken kalkçan kız?Bende erken kalkacağım ama uyuyamam zaten![]()
Bulmak zor, almak daha da zor. Diyemiyorum o yüzden kuşum.Ben senin yerinde olsam şöyle derdim.
Herkes kullansaydı yoksa bulsalardı. Ellerinden mi aldık![]()
Ben deBende onu destekliyorum![]()
Sınavım varAmeliyat olacağım
Sen niye erken kalkçan kız?
Ay gene ne okuyorsun nevoş?Sınavım var![]()
Aslında arayınca bulunuyorBulmak zor, almak daha da zor. Diyemiyorum o yüzden kuşum.![]()
Aynı bölüm ama bu sefer lisansAy gene ne okuyorsun nevoş?
Bursa’da olsam bulamazdım ya. Burada kilim desenli, pastoral bir hayatım olduğu için bulmakta zorluk çekmedim akskssjjdjdAslında arayınca bulunuyor![]()
Bugün içime bir ateş düşürdün ya,hayırlısı.Aynı bölüm ama bu sefer lisans![]()
Oooooo hayırlısı olsun bebişimAynı bölüm ama bu sefer lisans![]()
Bende burada bulamadımBursa’da olsam bulamazdım ya. Burada kilim desenli, pastoral bir hayatım olduğu için bulmakta zorluk çekmedim akskssjjdjd
Ne gibi olumludur inşallahBugün içime bir ateş düşürdün ya,hayırlısı.![]()
Malatya’ya dönünce bulursun. Seneye yöresel işi sende.Bende burada bulamadım![]()
Olumlu olumlu.Ne gibi olumludur inşallah![]()
![]()