İki yıl Fasulyelik artı iki ay üstüste birinci olan devreder tabelası asacağımGiriş yasak tabelası asarsın valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki yıl Fasulyelik artı iki ay üstüste birinci olan devreder tabelası asacağımGiriş yasak tabelası asarsın valla
Nevriyenin ebesini koydum .Ulan haykırdım ya ahahahahahahahahahsh
Peki kekin içine ne koymuş? Patates mi,elma mı?
Seni mi ekledim yoksa
Yoooo biliyorum ben oldum diyecek. Ben de diyeceğim ki o zaman sen niye katılıyon?Bak bak bak. Hele bak, alttan alttan hafif bir gurur, hafif bir ima bi şey
Mütevazımsı bir haller ama yer mi bu topicin karılarıBak bak bak. Hele bak, alttan alttan hafif bir gurur, hafif bir ima bi şey
Ben oldum ama öyle hemen olmadımDaha önce kimse 2. kere fasulye olmadı mı
Ha şunu bileydinMütevazımsı bir haller ama yer mi bu topicin karıları
Yesss. Ortak arkadaşlara bakınca dedim olsa olsa yemek topiğindendir ekle gitsin.Seni mi ekledim yoksa
İşte hemen olmayı yasaklayacağım en erken bir yılYoooo biliyorum ben oldum diyecek. Ben de diyeceğim ki o zaman sen niye katılıyon?
Aha da dediBen oldum ama öyle hemen olmadım
Gerçi ben genelde birincilik sonrası sakadat tariflere geçiyorum
Kız niye yazıkların olsun, ne dedim de şimdi manayla arkadaş olmuşuz asadsdffYesss. Ortak arkadaşlara bakınca dedim olsa olsa yemek topiğindendir ekle gitsin.
Ama yazıklarım da olsun gerçekten.
Ama ben 10 yılda iki defa oldumAha da dedi
Benimki öyle denk geldiyse suçum ne kabul etmiyorumBen oldum ama öyle hemen olmadım
Aha da dedi
Yoooo biliyorum ben oldum diyecek. Ben de diyeceğim ki o zaman sen niye katılıyon?
Ben oldum ama öyle hemen olmadım
Yanlışlıkla eklemişsin gibi oldu. Arkadaşlıktan çıkar sonra tekrar ekle kabul etmiyom bunuKız niye yazıkların olsun, ne dedim de şimdi manayla arkadaş olmuşuz asadsdff
Ben senin arkandayım koçumBenimki öyle denk geldiyse suçum ne kabul etmiyorum
Geçti artık bi kereYanlışlıkla eklemişsin gibi oldu. Arkadaşlıktan çıkar sonra tekrar ekle kabul etmiyom bunu
Geçen yılda yöresel sonrası pasta yaptık. İkisini de sen aldın. Biz ne yapıyoruz benzer şeyler olunca kural ekliyoruzBenimki öyle denk geldiyse suçum ne kabul etmiyorum
Sanki çok sık rastlanan vaka.Ama ben 10 yılda iki defa oldum
Kuralın detayı farklı ve ciddiyim.
Hemen olanlar iki yıl bekleyecek.