- 21 Kasım 2017
- 27.636
- 121.078
Revaniyi hep kalın yaptım. İnce daha güzelse bir de öyle deneyeyim.Aynen bende kalın sevmiyorum içi çok yumuşak oluyor. İnce olunca alt üst daha iyi kızarıyor. Borcamda alt kızarmayabilir. Fırın tepsisinde çok iyi kızarıyor.
Ben revaniyi de öyle ince yaparım. Daha güzel oluyor.
Çok güzel oluyor. Ama ince yap, büyük tepside. Bir de iyice kızarsın
Dikdörtgen fırın tepsisinde yapacağım.Aynen bende kalın sevmiyorum içi çok yumuşak oluyor. İnce olunca alt üst daha iyi kızarıyor. Borcamda alt kızarmayabilir. Fırın tepsisinde çok iyi kızarıyor.
Ben revaniyi de öyle ince yaparım. Daha güzel oluyor.
Yaparsın ya değişik olurBen yarın Nevoş'un patatesli kekinden yapmaya niyetleniyorum ama bakalım,inşallah yapabilirim.
Ev ahalisine haftasonu keyfisiAlfa kadın mısın be
Mutlaka denemelisin.Revaniyi hep kalın yaptım. İnce daha güzelse bir de öyle deneyeyim.
Ben revaniyi beceremiyorum ya. Başkasında yediğimi çok beğenirim ama kendi yaptığım ı-ıhRevaniyi hep kalın yaptım. İnce daha güzelse bir de öyle deneyeyim.
Vay anam vayyy bizimkiler de patatesli yumurta bulursa öpüp başına koysun.Yaparsın ya değişik olur
Ev ahalisine haftasonu keyfisi
Daha iyi olur. Pişirme kağıdı sermek zorunda değilsin yağlarsan hiç yapışmıyor. Ben sunum yapacağım için birde bizim fırın orjinal riske atmak istemedim. Ama kağıdın zararı yok tabi altı üstünden daha çok kızarmıştı.Dikdörtgen fırın tepsisinde yapacağım.
Oda güzel bir seçimVay anam vayyy bizimkiler de patatesli yumurta bulursa öpüp başına koysun.
Nevoş gelecek kategori belli miDaha iyi olur. Pişirme kağıdı sermek zorunda değilsin yağlarsan hiç yapışmıyor. Ben sunum yapacağım için birde bizim fırın orjinal riske atmak istemedim. Ama kağıdın zararı yok tabi altı üstünden daha çok kızarmıştı.
EvetNevoş gelecek kategori belli mi
Yazın kuruttuğumuz domatesleri soslayıp yemek benim için birçok kahvaltığın üstündeOda güzel bir seçim
Yoksaa
Bu sefer sürprizli olsun
Evet çok güzel oluyor oda. Bende yazın kurutmuştum. Artık taşınınca kurutacak yerim olmayacakYazın kuruttuğumuz domatesleri soslayıp yemek benim için birçok kahvaltığın üstünde
El açmasıYoksaa
Bence oradan kurtulduğuna değer.ahshshshsEvet çok güzel oluyor oda. Bende yazın kurutmuştum. Artık taşınınca kurutacak yerim olmayacak
Dur kek kategorisinde sofra hazırlayacaksınız dedi bir yükseltti etti sonra kek ve çay/kahve ikilisi beni büyük şoka uğrattıEl açması
Bence oradan kurtulduğuna değer.ahshshshs
Tatlı dan sonra tuzlu bişey olurDur kek kategorisinde sofra hazırlayacaksınız dedi bir yükseltti etti sonra kek ve çay/kahve ikilisi beni büyük şoka uğrattı
Yav yemesen de olurEşimde diyor ki sebze kurusu için burda mu kalacağız
Hazır alırım napim