Bana da atmasın,soyleMesaj atabilsem diicem benim param yok,bana indirimli mesaclar atmayın diye
Eeep indirim mesacı eepBana da atmasın,soyle
Trendyol listesini kocama gösterirken dinlediğim şarkı
Param yokEeep indirim mesacı eep
Aypon 15 pro meks alan, Trendyol sepetinde ne var ne yoksa alır sanaTrendyol listesini kocama gösterirken dinlediğim şarkı
Benim de. Bazen salak salak mesajlar atıyo bu araba sana çok yakışır diye. Ben de biliyorum çok yakışır amaParam yok
Bil bakalım ne eksik diye sorsanaBenim de. Bazen salak salak mesajlar atıyo bu araba sana çok yakışır diye. Ben de biliyorum çok yakışır ama
İnşallah canım benim artık tek umudum orasıRabbim mükâfatını ahirette en güzel şekilde verecektir inşallah.
İnşallah aşkomHepsi geçmiş gitmiş olsun aşkombundan sonrası istediğinden çok daha güzel iyi kolay olsun
Hakkını yemeyeyim alır bütçe uygunsa o an ,değilse uygun duruma geldiğinde ,Allah razı olsunAypon 15 pro meks alan, Trendyol sepetinde ne var ne yoksa alır sana
Nasip et YA RABHakkını yemeyeyim alır bütçe uygunsa o an ,değilse uygun duruma geldiğinde ,Allah razı olsun
Allah razı olsun,kesenize bereket inşallah.Hakkını yemeyeyim alır bütçe uygunsa o an ,değilse uygun duruma geldiğinde ,Allah razı olsun
Amin hepimizin inşallah canımAllah razı olsun,kesenize bereket inşallah.
Bu Allah'ın cezası vidyo bende açılmıyo