Aslan kocacığımKocam da kocam
Aşko hep şanslıyım maşallahAy tövbe
Aşko ,o konuda da çok benziyoruz zaten,biliyorsunAşko hep şanslıyım maşallah
Ne çekmişsin be NevoooşYok aşkom gitmedim. 17 yıl dışarıda kaldım. Sonra geldim pandemi, deprem derken düğünler bensiz yapıldı
Kardeşlerimin düğünlerde pek iyi geçmedi. Zaten abimde kızlar 6 aylıktı. Görümcem de oğlum 20 günlüktüErkek kardeşimde kayınvalidemin üstüne dolap düştü hastane, ameliyat falan
Aşko ben hayatımı kitap yazsam çok hikaye çıkar
Uzun zamandır ilk defa dün gece eşim işe gitti sabah eve gelecek hissi ile uyudumAslan kocacığım
Bunlar devede kulak yaz yaz bitmezNe çekmişsin be Nevoooş
YaaUzun zamandır ilk defa dün gece eşim işe gitti sabah eve gelecek hissi ile uyudum
Rabbim mükafatını versin inşallahAşko ,o konuda da çok benziyoruz zaten,biliyorsun
Çok aminYaayakinda inşallah o günler, ise geçirme, isten dönüşte karşılama
Çok aminRabbim mükafatını versin inşallah
Kral kocacıımm,paşşa koccacıım,siniiirli kocacım karizmatik kocacıımmmAslan kocacığım
Ay aşko ya güldürdünYok aşkom gitmedim. 17 yıl dışarıda kaldım. Sonra geldim pandemi, deprem derken düğünler bensiz yapıldı
Kardeşlerimin düğünlerde pek iyi geçmedi. Zaten abimde kızlar 6 aylıktı. Görümcem de oğlum 20 günlüktüErkek kardeşimde kayınvalidemin üstüne dolap düştü hastane, ameliyat falan
Aşko ben hayatımı kitap yazsam çok hikaye çıkar
Aşko ondan acı bana bağımlılık yapmış. Çok etkilemiyorAy aşko ya güldürdünRabbim bundan sonra iyilikle bir araya getirsin inşallah
Kral kocacıımm,paşşa koccacıım,siniiirli kocacım karizmatik kocacıımmm
Rabbim mükâfatını ahirette en güzel şekilde verecektir inşallah.Bunlar devede kulak yaz yaz bitmez
Mesaj atabilsem diicem benim param yok,bana indirimli mesaclar atmayın diyeTrendyol ,peşimi bırak
Hepsi geçmiş gitmiş olsun aşkomAşko ondan acı bana bağımlılık yapmış. Çok etkilemiyor
Diyorlar ya nasıl böyle dik ve rahatsınBunlar benim için sıradan şeyler
Dans videosu olarak gördüm, dur bulursam atayım ahahahahaha efsaneŞarkısını dinlesene