Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Nevoşum buralarda benim meyve yok inşallah İzmirde vardırSen yaparsın biz inanıyoruz
Gizli tutulması onlar açısından iyi izdiham çıkabilirdiCanım gizli tutuluyormuş
Hatta bizim kurs müdürünü davet etmişler yetişip gidememiş. Dedim bana söyleseydiniz ben giderdim
Bugün çocuk gelişimi dersi gezi ve kapanış etkinliği var. Onlar benim mekana geleceklerYeşilyurt Dün köye gittik yufka ekmek yaptık zaten pertim
Yarın yine yokum ve cumartesi misafirim var henüz menü yok ortada
Nevos yemegini gördumNevos sen ne güzel yerde yaşıyon yaa Nevreste
Nevos sen ne güzel yerde yaşıyon yaa Nevreste
Meşhur oldumNevos yemegini gördum
Ayyyy çok güzelMeşhur oldum
Bu konaklar 200 yıllık
Burası kendi aracımla evime 3-5 dkAyyyy çok güzel
Yufka açan kadını taniyon mu ayy çok güzelmiş oralarBurası kendi aracımla evime 3-5 dk
Onlar gerçek değilYufka açan kadını taniyon mu ayy çok güzelmiş oralar
Yok yok şeflerin arkasında yerde bir kadin yufka açıyorOnlar gerçek değil
YokYok yok şeflerin arkasında yerde bir kadin yufka açıyor
Şeftali reçeli yapan varmı kabukları ile mi dograniyor yoksam yok
Bende kabuklu yaptımBugün şekere bastım bende, kabuklarını soyan da var ama.Eki Görüntüle 3126885
Kabuğu çıtırlaşınca daha güzel geliyor bana, birde dağılmasını önlüyor.Bende kabuklu yaptım
Ellerine sağlık yasom bende öyle yapayım ozaman birazdan kıyıp şekere yatircam bendeBugün şekere bastım bende, kabuklarını soyan da var ama.Eki Görüntüle 3126885
Şeftali reçeli olmasada olurKabuğu çıtırlaşınca daha güzel geliyor bana, birde dağılmasını önlüyor.
Kolay gelsin canımEllerine sağlık yasom bende öyle yapayım ozaman birazdan kıyıp şekere yatircam bende