- 22 Temmuz 2017
- 44.527
- 132.068
- 598
Şeftali reçeli olmasada olur
Bende çok reçel sevmem, arkadaşlar bahçelerinden 1 kasa şeftali ve nektarin getirmiş dün. Ziyan edemezdim, kıydım şekere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeftali reçeli olmasada olur
Olmadı meyve suyu yaparız dedim. İki tırta bakar
Bende çok reçel sevmem, arkadaşlar bahçelerinden 1 kasa şeftali ve nektarin getirmiş dün. Ziyan edemezdim, kıydım şekere
Sağol yasom az bişeyya sukadar var elimde deniyim dedim beğenirse bizimkiler alır yaparım.buna nekadar şeker atmaliyim kuzuKolay gelsin canım
Elinde fotoğraflar mısın şeftalileri, boyutundan kg hesaplayayımSağol yasom az bişeyya sukadar var elimde deniyim dedim beğenirse bizimkiler alır yaparım.buna nekadar şeker atmaliyim kuzuEki Görüntüle 3126914
Şeftali suyunu sadece ben içiyorum evde, o yüzden hiç girişmedim elticim.Olmadı meyve suyu yaparız dedim. İki tırta bakar
Bende bir kavanoz yaptım. Çeşit olsunŞeftali suyunu sadece ben içiyorum evde, o yüzden hiç girişmedim elticim.
Reçelini yapıp, babama postalarım diye düşündüm.
Geçen sene yaptıklarımdan 1’er kavanoz ayırmıştım, açmadım hâlâ öylece duruyorBende bir kavanoz yaptım. Çeşit olsun
Şeker çok pahalı. Meyvede maliyetli kış hazırlığı eskidenmiş cidden.Geçen sene yaptıklarımdan 1’er kavanoz ayırmıştım, açmadım hâlâ öylece duruyor
Biz bal seviyoruz
Bir kaseyle doğradığın şeftalileri ölç, aynı kaseyle de şeftali miktarı kadar şeker koySağol yasom az bişeyya sukadar var elimde deniyim dedim beğenirse bizimkiler alır yaparım.buna nekadar şeker atmaliyim kuzuEki Görüntüle 3126914
AhahahElinde fotoğraflar mısın şeftalileri, boyutundan kg hesaplayayım
1 kg şeftaliye 1 kg şeker koyuyorum ben.
Orada sanki 1,5 kg şeftali var?
Aslında çilek yaparken öyle yapıyorum kız aklıma gelmedi bak buBir kaseyle doğradığın şeftalileri ölç, aynı kaseyle de şeftali miktarı kadar şeker koy
Keke benzemesin de…Şeftali reçeli olmasada olur
Bizde tahin pekmez ve tahin helvası seviyoruzUrmu dut reçeli yaptım onu seviyorlar. Kayısı, kızılcık ve şeftali dursun kenarda diyeGeçen sene yaptıklarımdan 1’er kavanoz ayırmıştım, açmadım hâlâ öylece duruyor
Biz bal seviyoruz
Dedim ya bir tırta bakarMeyve suyu olurKeke benzemesin de…
Ben de bütün reçelleri böyle ölçüyorumAhahah
Eki Görüntüle 3126927
Al yaso hesapla
Aslında çilek yaparken öyle yapıyorum kız aklıma gelmedi bak bu
Evet Canom, o yüzden bu sene hiç niyetlenmemiştim. Dün meyveleri görünce kayınvalideye bölüşelim dedim, sonra aklıma geldi benim kv şeftaliye bakamaz bile.Şeker çok pahalı. Meyvede maliyetli kış hazırlığı eskidenmiş cidden.
Ben bahçeden gelen meyvelerle yaptım yoksa zorŞeker çok pahalı. Meyvede maliyetli kış hazırlığı eskidenmiş cidden.
Büyükmüş, 2 kg şeker yeter kuzu.Ahahah
Eki Görüntüle 3126927
Al yaso hesapla
Aslında çilek yaparken öyle yapıyorum kız aklıma gelmedi bak bu
Elticim, şehzade mımırta siparişimi unutmuş bugün. Yarın alırsa tarifimi yapacağım Cumartesi inşallah.Ben bahçeden gelen meyvelerle yaptım yoksa zor
İnşallah elticimElticim, şehzade mımırta siparişimi unutmuş bugün. Yarın alırsa tarifimi yapacağım Cumartesi inşallah.
Valla ben kırmızı yerlerini falan almadım umarım iyi olurBen de bütün reçelleri böyle ölçüyorum
Şeftalinin kabuğunu soyuyorum bir de içindeki çekirdeğin etrafındaki kırmızı yerlerini de alıyorum rengi bozulmasın diye
Tamam yasomBüyükmüş, 2 kg şeker yeter kuzu.