Aynen ya çok mutlu oldumZaten dolmaların meşhur olmuş elticim, anonim kalmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya çok mutlu oldumZaten dolmaların meşhur olmuş elticim, anonim kalmasın
Ne haber bebek?
Wayyyy wayyyyyyy helal olsunYa bugün Malatya Yeşilyurt Gastronomi Mutfağına gittik ne göreyim benim dolma sunumum duvardaAaa bu benim durun dedim. Oranın idarecisi bile şaşırdı
Azıcık inanmadı önce sonra buradaki tarifimi gösterdim
Eki Görüntüle 3126810 Eki Görüntüle 3126811
Sağ olWayyyy wayyyyyyy helal olsun
Şyilik bebek senden naberNe haber bebek?
Nevos telif hakkı mı istesen danışman olabilirim de yadaYa bugün Malatya Yeşilyurt Gastronomi Mutfağına gittik ne göreyim benim dolma sunumum duvardaAaa bu benim durun dedim. Oranın idarecisi bile şaşırdı
Dava mı açsam dedimNevos telif hakkı mı istesen danışman olabilirim de yada
Bu sene hep kardeş cemiyetlerimiz vardı. Artık bitik durumdayız Habibim, cepte oyuk açılıyor.Bende hep düğünlerdeyiö bir bitmedi
Çok mantıklı izinsiz kullanılmış sen aslında yöresel restaurantlara danışmanlık yapabilirsin nevoşumDava mı açsam dedim
Demi yaÇok mantıklı izinsiz kullanılmış sen aslında yöresel restaurantlara danışmanlık yapabilirsin nevoşum
Şok olmuştur odaEşim ne alaka dedi
Bugün nasıl birgün ya meşhur oluyorum galiba
Bak, anonim kalıyordu işte.Ya bugün Malatya Yeşilyurt Gastronomi Mutfağına gittik ne göreyim benim dolma sunumum duvardaAaa bu benim durun dedim. Oranın idarecisi bile şaşırdı
Başka planlarım var olursa yazacağımŞok olmuştur oda
İnşallah olacaksın
Parasını ödeyemedim lüks oluyorduBak, anonim kalıyordu işte.
Sen internet siteni kapattın mı, neden?
Beni Kazen atarsa giderim yoksa çok beklerlerHAbibte hazır olda bekliyor elticim, sakın
Ne olsun yavrucuğum, geberikten halliceyimŞyilik bebek senden naber
Onlar evlenecek diye cebimizde birşey kalöadıBu sene hep kardeş cemiyetlerimiz vardı. Artık bitik durumdayız Habibim, cepte oyuk açılıyor.