hahahha yok kıs. ben daha bişi atmadım dolaba . sadece mantık olarak düşündümdenedinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahha yok kıs. ben daha bişi atmadım dolaba . sadece mantık olarak düşündümdenedinmi
Canım gizli tutuluyormuşHadi canimm bide yakinmis nasil haberin olmaaaaaz hemde senin abla aşk olsun
Hayırdır bu hafta neler var randevu defterinizde efenim
hahahha yok kıs. ben daha bişi atmadım dolaba . sadece mantık olarak düşündüm
Kayısı istemeyen bir arkadaş leblebi istiyorGünaydınlaaar
HanimKelesimiGetir sabah servise yürürken dilime dolandı "hanımkeleşimigetir hanımkeleşimigetir" diyip durdum aaa dedim ne alaka nerden dilime takıldı şimdi
@LimonluAyran sıkma canını sakın. emin ol ki her şey düzeliyor. bu da bi süreç ama geçecek. eşine belli etme sıkıldığını motive et ki o da kendini iyi hissetsin
Bal0ncuk özledim seni cinimmm
Nevreste Malatya'nın meşhur bi leblebisi var . eğin leblebisi mi diyolardı sarı böyle. bize ondan gönderttt
ahahahahah kayısı aklıma bile gelmediKayısı istemeyen bir arkadaş leblebi istiyor
O ağın leblebisi olmasın Elazığ'ınAma biz kardeş şehri bizimlede anılıyor olabilir
Eğin bizde köy ama ağın ilçe bence leblebi ağınAynen çok güzeldirahahahahah kayısı aklıma bile gelmedi
ağın mı eğin mi bilmiyom ama çok güzel be nevreste
ağın leblebisiymiş evetEğin bizde köy ama ağın ilçe bence leblebi ağınAynen çok güzeldir
Kullanılırdifrize attığımız kilitli poşetler yıkanıp tekrar kullanılırmı
Kullanılır
Pasta yapHellööööğğğğ ağustos böceklerim
Siz yapınPasta yap
Nau nauSiz yapın
Supeeerrr kabul ettttYerel bir kanalda yemek programından teklif aldım. Ekranlara çıkmaya hazır mıyım ne dersiniz
Düşüneyim dedimZor ya yapamam benceSupeeerrr kabul etttt
Hazırsın hazırsınYerel bir kanalda yemek programından teklif aldım. Ekranlara çıkmaya hazır mıyım ne dersiniz