• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Hadi canimm bide yakinmis nasil haberin olmaaaaaz hemde senin abla aşk olsun👀🤣
Hayırdır bu hafta neler var randevu defterinizde efenim🤣
Canım gizli tutuluyormuş😁
Hatta bizim kurs müdürünü davet etmişler yetişip gidememiş. Dedim bana söyleseydiniz ben giderdim😁
Bugün çocuk gelişimi dersi gezi ve kapanış etkinliği var. Onlar benim mekana gelecekler😁Yeşilyurt :halay: Dün köye gittik yufka ekmek yaptık zaten pertim😁
Yarın yine yokum ve cumartesi misafirim var henüz menü yok ortada:skandal:

Günaydınlaaar :KK24:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. sabah servise yürürken dilime dolandı "hanımkeleşimigetir hanımkeleşimigetir" diyip durdum aaa dedim ne alaka nerden dilime takıldı şimdi 😂:KK53:

@LimonluAyran sıkma canını sakın. emin ol ki her şey düzeliyor. bu da bi süreç ama geçecek. eşine belli etme sıkıldığını motive et ki o da kendini iyi hissetsin 🥰

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. özledim seni cinimmm 😍

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Malatya'nın meşhur bi leblebisi var . eğin leblebisi mi diyolardı sarı böyle. bize ondan gönderttt 🤣
Kayısı istemeyen bir arkadaş leblebi istiyor😁
O ağın leblebisi olmasın 🤔Elazığ'ın🤗Ama biz kardeş şehri bizimlede anılıyor olabilir🤗

Back