En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Allah kolaylık versin canım Beni tek anlayan kişi
Amin bu illeti çeken herkese kolaylık versin rabbim
Ben burda Erzurum'da prof a göründüm abla, bana endonun agir olmadığını, kapali tupun görüntüsünün bi engel teşkil etmediğini ama kendisi olsaymis operasyon anında alir veya iliskisini kesermis rahimle oyle dedi ( ameliyat goruntulerime bakip)
Normalden gebe kalabilirsin adenemyozis yok sende dedi (ultrason sonrasi) kafam allak bullak oldu anlayacağın. 3 tedavi 2 asilama şaşırdı neden olmadigina.

Tüp bebek tedavisinde peki sıkıntılar çıkmıyor mu?
Buyuk ihtimal bu yuzden tutunma olmuyor. Endoya yonelik tedavi sonrasinda tup bebek yapmak gerek diye dusunuyorum. Orda artk tedavi görmeyeceğiz Türkiye de düşünecez bi toparlanip hazir hissedersem. Asiri geriliyorum artik tedaviyi dusununce

Sen kullandın mı bu tarz şeyler
Gerçi benim sorun sadece bu değil
Kullanmadim hic.
Testere disli aslan pencesi cayina baslicam ay basi 1 ay kullanayim bakalm agrilarima iyi gelecekmi. Ostrojen seviyesini dengeliyormus biliyorsundur belki

Zamanı gelecek canım Çok yakındır inşallah

Kullanmadim hic.
Testere disli aslan pencesi cayina baslicam ay basi 1 ay kullanayim bakalm agrilarima iyi gelecekmi. Ostrojen seviyesini dengeliyormus biliyorsundur belki
Yok duymadım. Miyoma, kiste zararı olur mu acabaBenim miyom çok büyük

İçin rahat olsun, gerçekten ülkemizde müthiş doktorlarımız var. Yeterki sebebini bulsunlar.
Belki buradaki tedavin sana şifa olacak ve ardından nasibini de kucağına almanın mutluluğunu yaşatacak.

İçin rahat olsun, gerçekten ülkemizde müthiş doktorlarımız var. Yeterki sebebini bulsunlar.
Belki buradaki tedavin sana şifa olacak ve ardından nasibini de kucağına almanın mutluluğunu yaşatacak.
Amin inşallah canm rabbim biz isteyenlere nasip etsin en hayirlisindan

Kullanmadim hic.
Bende bu tarz bir rahatsızlık yok ama hayıt tohumu, soğan suyu, aslan pençesi, civan perçemi vs kullanmam gereken rahatsızlığım vardı.
Ben en büyük faydayı sarımsak çayında gördüm.
Sizin rahatsızlıklarınızı bilmiyorum ama bir araştırın isterseniz.
Keten tohumu da östrojeni arttırıyo diye biliyorum

Bu saydiklariniz şifa dolu ama her kadina uymuyor. Bizim bu hastalik östrojene bağli zaten dengesinde durmasi gerekiyor bakalm testere dişli birebir deniliyor bu caylarin aksine degerleri oynatmiyor dengeliyormus deneyecegim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…