Ah abla bende 1 haftadir topal tavuk gibi yuruyorum bacagimda kramp var adetimde yakin sağ cikarim inşallah napcaz boyle hep hasta hep hastaBana tabi ki
Cidden bu hafta tansiyon sorunu yaşadım. Mide bulantısı, baş ağrısı
İhtiyacım olabilir
Senin şaman adetlerinden yok mu yakılacak ot mot?Yetmez ki o
Canım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil miAh abla bende 1 haftadir topal tavuk gibi yuruyorum bacagimda kramp var adetimde yakin sağ cikarim inşallah napcaz boyle hep hasta hep hasta
K*nevir en iyisi sinirleri gevşetir anca bu etki ederSenin şaman adetlerinden yok mu yakılacak ot mot?
Ben ters hareket yaptim bacağımdaki damarlar gergin baya bi iyiyim bi kotu adette geliyor kabus gibi yaCanım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil miVücut ağrısı, halsiz yapıyor mu İki,üç gün önce bitti şimdide farklı ağrı başladı
Migren baş ağrısı için biberiye çayı iyi geliyor.Canım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil miVücut ağrısı, halsiz yapıyor mu İki,üç gün önce bitti şimdide farklı ağrı başladı
Ayrıyeten adet sancıları içinde gevşeticiCanım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil miVücut ağrısı, halsiz yapıyor mu İki,üç gün önce bitti şimdide farklı ağrı başladı
Narkotik basmasın topiğiK*nevir en iyisi sinirleri gevşetir anca bu etki eder
Okul açıldı çok yoğunum ona zamanım yokBen ters hareket yaptim bacağımdaki damarlar gergin baya bi iyiyim bi kotu adette geliyor kabus gibi yasen ne yaptin gelisme varmi ameliyati vs ?
Benim bu tarz şeyler kullanmam uygun değil patlayabilirimAyrıyeten adet sancıları içinde gevşetici
Bir de kırk kilit otu vardı
Benim kadın hastalıkları sıkıntım var. Üç doktora gittim üçüde kökten temizlik dediMigren baş ağrısı için biberiye çayı iyi geliyor.
Buhar olarak ta kullanabilirsiniz
Geçmiş olsun çokkkBenim kadın hastalıkları sıkıntım var. Üç doktora gittim üçüde kökten temizlik dedi
Mesela yağniiiiNarkotik basmasın topiği
Simdi dusununce üzüldüğüm zaman agrim oluyomu dikkat etmedim hic. Ama fazla yürüyünce ayakta durunca asiri agrim oluyor. Gücten dusuruyor insaniOkul açıldı çok yoğunum ona zamanım yok
İlaçlarla geçiştiriyorum.
Bir şey daha sorayım. Üzülünce seninde ağrın artıyor mu
Uygun değilse kesinlikle kullanma zatenBenim bu tarz şeyler kullanmam uygun değil patlayabilirim
Sende de mi aynı sıkıntı var canım?Mesela yağniiii
Simdi dusununce üzüldüğüm zaman agrim oluyomu dikkat etmedim hic. Ama fazla yürüyünce ayakta durunca asiri agrim oluyor. Gücten dusuruyor insani
İnşallah canım sağ olGeçmiş olsun çokkk
Umarım senin için en hayırlısı neyse onu uygularsınız
Bende de endometriozis var asiri agrili adet dönemleri adet öncesi ve sonrası agrilar vsSende de mi aynı sıkıntı var canım?
Kenevir aslında zararından fazla yararı olan bir şey diye biliyorum.Mesela yağniiii
Simdi dusununce üzüldüğüm zaman agrim oluyomu dikkat etmedim hic. Ama fazla yürüyünce ayakta durunca asiri agrim oluyor. Gücten dusuruyor insani
Allah kolaylık versin canımMesela yağniiii
Endometriozis var adet dönemi ağrılarımız bundanSende de mi aynı sıkıntı var canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?