En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Bana tabi ki
Cidden bu hafta tansiyon sorunu yaşadım. Mide bulantısı, baş ağrısı
İhtiyacım olabilir
Ah abla bende 1 haftadir topal tavuk gibi yuruyorum bacagimda kramp var adetimde yakin sağ cikarim inşallah napcaz boyle hep hasta hep hasta

Ah abla bende 1 haftadir topal tavuk gibi yuruyorum bacagimda kramp var adetimde yakin sağ cikarim inşallah napcaz boyle hep hasta hep hasta
Canım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil miVücut ağrısı, halsiz yapıyor muİki,üç gün önce bitti şimdide farklı ağrı başladı

Canım adet olmaya yakın bende öyle oluyorum. Sağ taraf değil miVücut ağrısı, halsiz yapıyor muİki,üç gün önce bitti şimdide farklı ağrı başladı
Ben ters hareket yaptim bacağımdaki damarlar gergin baya bi iyiyim bi kotu adette geliyor kabus gibi ya sen ne yaptin gelisme varmi ameliyati vs ?

Migren baş ağrısı için biberiye çayı iyi geliyor.
Buhar olarak ta kullanabilirsiniz

Ayrıyeten adet sancıları içinde gevşetici

Bir de kırk kilit otu vardı

Ben ters hareket yaptim bacağımdaki damarlar gergin baya bi iyiyim bi kotu adette geliyor kabus gibi ya sen ne yaptin gelisme varmi ameliyati vs ?
Okul açıldı çok yoğunum ona zamanım yok
İlaçlarla geçiştiriyorum.
Bir şey daha sorayım. Üzülünce seninde ağrın artıyor mu

Migren baş ağrısı için biberiye çayı iyi geliyor.
Buhar olarak ta kullanabilirsiniz
Benim kadın hastalıkları sıkıntım var. Üç doktora gittim üçüde kökten temizlik dedi

Narkotik basmasın topiği
Mesela yağniiii
Okul açıldı çok yoğunum ona zamanım yok
İlaçlarla geçiştiriyorum.
Bir şey daha sorayım. Üzülünce seninde ağrın artıyor mu
Simdi dusununce üzüldüğüm zaman agrim oluyomu dikkat etmedim hic. Ama fazla yürüyünce ayakta durunca asiri agrim oluyor. Gücten dusuruyor insani

Mesela yağniiii

Simdi dusununce üzüldüğüm zaman agrim oluyomu dikkat etmedim hic. Ama fazla yürüyünce ayakta durunca asiri agrim oluyor. Gücten dusuruyor insani
Sende de mi aynı sıkıntı var canım?

Mesela yağniiii

Kenevir aslında zararından fazla yararı olan bir şey diye biliyorum.
Tabi genel zararlı yanını kullanıyo

Mesela yağniiii

Allah kolaylık versin canım Beni tek anlayan kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…